2777
2789
عنوان

کیا خیلی خوشگلن

| مشاهده متن کامل بحث + 2449 بازدید | 145 پست

معمولی‌م به نظر خودم 

به اندازه خودم قشنگم 

معمولا بقیه هم از قیافه‌م خوششون میاد 

حس خاصی ندارم بوده تو نوجوانیم حس زشتی کنم و اینا 

ولی الان خودم رو دوست دارم کلا حتی نقص هام رو 

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونایی ک میگن من عکس بذارن تا نینی سایتیا بهشون بگن خوشگل هستن یا ن😂😜

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

من همه میگن

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
قدت چنده ؟؟ خوش بحالت

۱۷۰

اوست خدای ناممکن ها و تو بر ممکن گریه میکنی؟💚 السلام علیک یا ابا عبدالله 💚السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا💚یه روز وقتی معجزه خدا رو دیدم میام تاپیک میزنم منم به حاجتم رسیدم 😭🥺دلداده یک دلبر❤️

بخدا ما خوشگلا هم مشکلات خودمون رو داریم فکر نکنید راست راست داریم میگردیم و هیچ مشکلی نداریم.

خدایا مرسی بابت زندگی آرومم  نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه  
2810