2777
2789
عنوان

کیا خیلی خوشگلن

| مشاهده متن کامل بحث + 2449 بازدید | 145 پست
نمیذارم میترسم آشنا باشه  من پیش اون خیلی خیلی پایینم از لحاظ زیبایی

عه این چ حرفیه

مهم اینه ک جفتتون همو میخاین بعضی وقتا باطن زیبا جذابتره تاظاهر زیبا💕

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این حرفا برام تکراریه انقد بهم گفتن خوشگل دیگه حسی نمونده    

😐💔 ولی خودت که بهتر میدونی من الکی نوشابه باز میکنم که ابهتت بره بالاتر از سره دلسوزی میگم اعتماد به نفست بره بالا 😒😁

اماده ايي دوباره بزارم😂

یه ساعته منتظرم 😐😐

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               

گذاشتممم

زیبایی حقیقی به این موضوع که موهایتان چه رنگی است یا رنگ چشم هایتان چیست ربطی ندارد. زیبایی حقیقی، در حقیقت این است که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید. اصولتان چیست،حوزه ی اخلاقیاتتان چیست.
یه ساعته منتظرم 😐😐

ببخشيد ديدي اين سري

زیبایی حقیقی به این موضوع که موهایتان چه رنگی است یا رنگ چشم هایتان چیست ربطی ندارد. زیبایی حقیقی، در حقیقت این است که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید. اصولتان چیست،حوزه ی اخلاقیاتتان چیست.
عه این چ حرفیه مهم اینه ک جفتتون همو میخاین بعضی وقتا باطن زیبا جذابتره تاظاهر زیبا💕

من متوسطم اگه اینجا عکس بذارم میگن خیلی خوبم😂

ولی پیش شوهرم صفرم😑😂 چون اون مث اروپاییاس نه بورا چشماش و موهای خرماییش جذابش کرده پوستشم دو سه درجه از من روشن‌تره چشماشم رنگیه مال من قهوه ای سوخته😬😂

خدایا شکرت به خاطر پسر کوچولوم👶خیلی خوش اومدی سورنا🌹🥀🏵💮🌸💐🌺🌻🌼🌷⚘🌾
خیلی خوش تیپین

ممنون عزيزم

2810