2777
2789
عنوان

کیا خیلی خوشگلن

| مشاهده متن کامل بحث + 2449 بازدید | 145 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا عزیزم 

چشمام قشنگه فقط یکم بینیم گوشتیه 

نسبت به صورتم خوبه ها ولی خودم خوشم نمیاد

دوستان تو تلگرام کانال مذهبی دارم ممنون میشم اگه حمایت کنین @mahdaviat_313_mahdi           اجرتون با امام زمان عج 😊چـادری اگر هستم،لباس های قشنگ هم دارم،غروب جمعه اگر دلم میگیرد،شادی ها و دیوونه بازیای دخترونه ام سرجایش است،سر سجاده اگر گریه میکنم!گاهی هم از ته دل میخندم شایدجایم بهشت نباشد!اما چادر من بهشت من است 🥰خدایا دوستت دارم💕💕

من طبق گفته های اطرافیان و به خصوص همسرم خوشگلم مجردی ام خیلییی خاستگار داشتم ولی متاسفانه اصلااااا اعتماد بنفس ندارم اصلااا😑 همش از خودم ایراد میگیرم همسرم میگ خدا کفرش میگیره انقد ناشکری

کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️

بستگی به شخصیت ادما داره . مثلا من اگر زیباترین زن جهان هم باشم همیشه متواضع میمونم . هیچوقت دوس ندارم مرکز توجه باشم یا اینک کسی حسرتمو بخوزه 

ولی بعضیا عقده ای هستن و دوس دارن همه بشون حسادت کنن و همیشه بهشون توجه بشه و... 

2810