2777
2789

سلام خانوما مامانای همکلاسی های پسرم قرار گذاشتن واسه روز معلم روز یکشنبه با بچه ها برن مدرسه اینها یه نمازخونه دارن که معمولا میرن اونجا حالا من نمیدونم بچه ام را ببرم بخاطر کرونا یا نه؟معمولا اینها ماسک هاشونم یکی در میون بر میدارن یهو میخان عکس بگیرن البته ما خودمون ماسک میزنیم ولی خب اگه برن توی نمازخونه یکم خطرناک میشه

۱۰ روز گذشته از روز معلم🤔😅

🏴با آل علی هر که در افتاد وَر افتاد🏴یا حیدر کرار زند نقش به زودی بر پرچمِ سبزِ عربستانِ سقوطی🤩✌ ما برای بااااورهایمان جان میدهیم و به مرگ لبخند میزنیم ✌🤩 شما چی؟؟😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منتظر بودن مغازه ها باز شن اخه اینها فروشگاه اینترنتی نمیدونن چیه

🤣🤣🤣

🏴با آل علی هر که در افتاد وَر افتاد🏴یا حیدر کرار زند نقش به زودی بر پرچمِ سبزِ عربستانِ سقوطی🤩✌ ما برای بااااورهایمان جان میدهیم و به مرگ لبخند میزنیم ✌🤩 شما چی؟؟😉
ما برای روز معلم پول جمع کردن و کارت هدیه و گل و کاکائو و یه ظرف خریدن و نامه از طرف همه بچه ها، یه ...

نه اینها خییلی سنتی میخان عمل کنن لنطر خودم خطرناکه درسته صدا و سیما داره کمرنگ میکنه کرونا را اما ابتلا خیلی بالاست هنوز

ما برای روز معلم پول جمع کردن و کارت هدیه و گل و کاکائو و یه ظرف خریدن و نامه از طرف همه بچه ها، یه ...

شما کرونا گرفتین؟ ببخشید چون گفتی اذیت کنندس پرسیدم

شما کرونا گرفتین؟ ببخشید چون گفتی اذیت کنندس پرسیدم

بله عزیزم، من از پنجم عید بیرون نرفتم حتی خونه مادرم، رنگ آسمون را ندیدم ولی شوهرم بیرون رفت و سرکار و خونه مادرش، مادرش اینا هم اصلا رعایت نمی‌کردن، عید شمال رفتن، بعد با قطار مشهد رفتن، خرید و بازار و چند بار  تو صف مرغ رفتن، عیددیدنی و دورهمی و مسجد و هیئت و افطاری رفتن و ما را هم مسخره میکردن که شما کرونا را فعلا شکست بدید و بعد بیاید بیرون، خلاصه اینکه نمیدونم چه جوری مادرشوهرم مریض میشه و نمیگه، تست هم نداد البته، بدن درد و خستگی و گلو درد و بی اشتهایی، شوهرم هم روزی نیم ساعت می رفت خونشون می دیدشون، پدرشوهرم ریه هاش از قبل هم مشکل داشت و اسپری اکسیژن میزد، اونم مریض شد، منم از طریق شوهرم مریض شدم، امروز روز 13 است، خیلی اذیت شدم 

بدن دردشدید  و بی حالی و خستگی و گرفتگی بینی و آبریزش داشتم، هنوز که خدا را شکر تنگی نفس نگرفتم، تست ریه هم ندادم، نمیدونم دیگه بعد از این چی میشه ولی هنوز مثل روز اول بدنم گاهی درد شدید می‌کند و خسته میشم، پدرشوهرم هم 5 روزه تو آی سیو است و دکترا گفتن امیدی نیست بهش، ریه اش صفر شده، الان فعلا با دستگاه ونتیلاتور نفس میکشه، خدا کمکش کنه، برای همین میگم خیلی سخته