2777
2789
عنوان

اشتباهاتی که تو دوران عقد و نامزدی داشتین و پشیمونید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23976 بازدید | 373 پست
منم مشکل دعوتی دوتا خانواده رو باهم داشتم دقیقا سال اول عروسیم بود از اون موقع تا الان ۱۳سال میگذره ...

خیلی حرف توش درمیاد خیلی

یکی هم که خورده شیشه داشته باشه گند میزنه به اعصاب آدم

دنیا گذرگاهه گذرگاهی که کوتاهه   فقططططط و فقططططط خود خداااااا هوای آدمو داشته باشه   خدا جونم میدونی چقدر دوستت دارم فقط و فقطم خودتو دارم   با تمام وجودم دوستت دارم مرسی هوامو داری عشقم  
حرف شما متین ولی ب نظر من رابطه ی کامل تو عقد اشتباهه عقد صرفا برای شناخته گیریم رابطه برگرار بشه و ...

ننامزدی برا شناخته ب نظرم 

منم گفتم همه چیز ب طرف مقابل بستگی داره و مطمئنم باید از طرف مطمئن باشی ک اگر نباشی صد در صد هر اشتباهه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای هنوز رفتاد مادرشوهرم یادم میاد اتیش میگیرم 

چیکار میکرد؟

دنیا گذرگاهه گذرگاهی که کوتاهه   فقططططط و فقططططط خود خداااااا هوای آدمو داشته باشه   خدا جونم میدونی چقدر دوستت دارم فقط و فقطم خودتو دارم   با تمام وجودم دوستت دارم مرسی هوامو داری عشقم  
افرین خوب میکنی بهترین کارو میکنی..منم اگ راهم نزدیک بود اصلا نمیموندم...متنفرم از شب موندن تو خونشو ...

ممنونم☺ اخی عزیزم ایشالا زودتر عروسی کنی ک دیگ نخای شب بمونی اونجا.. 

خیلیا گفتن‌سرد میشه‌‌ولی خب ما داعم باهم نیستیم  

نه بابا 

والا منم رابطه داشتم اما دقیقا مثه شما مخالف بودم و می‌گفتم برا بعد عروسی 

اما شوهرم ب شدت بی تاب بودن 

و منم ازشون کاملا مطمئن بودم 

الانم واقعا پشیمون نیستم 

چون نه تنها سرد نشده بلکه واقعا داره تمام تلاششو میکنه ک زودتر بریم خونمون

واسه همین میگم یه نسخه رو نمیشه برا همه پیچید 

خیلی زن خوبی بود مادر شوهرم بخدا باورت نمیشه گل بود..بعد تو عید یهو رفتارش از این رو به اون رو شد .. ...

من باورت میشه اگه شب برم صبحونه خورده یا نخورده شوهرم و میگم برگردونه منو 

ن این ک بد باشه ولی دوست ندارم خیلی باهام صمیمی بشن

خیلی زن خوبی بود مادر شوهرم بخدا باورت نمیشه گل بود..بعد تو عید یهو رفتارش از این رو به اون رو شد .. ...

منم تازه عقدم هفته ایی یک یا دو بار میرم‌.خونمونم تازه نزدیکه.ولی حالا تصمیم دارم حتی اگه دوبار رفتم کمتر اونجا بمونم.

اخه منم حس  میکنم اولش بیشترررر احترام بود.

از بس هنر دارم همه ازم درخواست دارن😂😂جدی میگما.ولی من قلبا دوستشون دارم.اما میخوام از تجربه استفاده کنم و منطقی عمل کنم.سنگین تر باشم و هر حرفی نزنم

استادتغییر باش نه قربانی تقدیر                                   تیکر تولد