2777
2789
عنوان

اشتباهاتی که تو دوران عقد و نامزدی داشتین و پشیمونید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23976 بازدید | 373 پست
واقعا  دیگه خسته ام با تمام وجودم خسته ام

نمیدونم چی بگم که حالتون بهتر شه فقط از خدا میخوام خودش این مشکل براتون حل کنه تصور خودم بعد ۲۰ سال زندگی با این آدم وحشتناک بود حق دارین انقدر خسته این ...

یه روزی یه جایی بالاخره از این زندگی خودمو برمیدارم و میبرم ! درست از امروز دهم تیرماه ۱۴۰۰ با خودم قرار گذاشتم این زندگی تا ۸ سالگی دخترم به این شکل تحمل کنم اگز درست شد که خداروشکر اما اگر شوهرم تغییر نکرد میرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم ! یعنی ۶ سال دیگه فرصت میدم به خودم و دخترم که بعدها ازم نپرسه چرا رفتی ؟ میخوام بزرگتر بشه و پدرش بشناسه و بفهمه چرا ادامه ندادم ! تو این ۶ سال زمان دارم برای آیندمون تلاش کنم دعام کنید بتونم تا سال آینده یه ماشین بخرم ( پراید مدل پایینم قبوله 😅)  اینجوری کمتر اذیت میشیم . انتخابمو کردم من فقط میخوام بهترین مادر دنیا باشم برای ارغوانم ان شاالله یه روزی با دیدن خوشبختی و موفقیتش تموم خستگی این سالها از تنم دربیاد و حاصل تموم صبوریهامو ببینم 😊     خیلی وقت بود بی هدف فقط روزهارو میگذروندم اما الان هدف دارم 😊                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خدا میترسم آخر حسودی و انرژی منفی شون دامن زندگی و بچه هام رو بگیره همش میترسم من آدم خیلی مهربون ...

نه به خودت تلقین نکن..برا زندگیت یه صدقه بده و اصلا هم بهش توجه نکن.‌‌..بزار تو حسادت خفه شه

من خواهر شوهر خیلی کوبی هستم یعنی خوب 😁عروسامون دوسم دارن عاشقمن 😎 دلتون آب بعضی وقتا عروس بزرگه م ...

خدا واسه هم نگهتون داره،من ی شهر دوراز مامانم اینام خیلی دوست داشتم با خواهر شوهرم اینجوری خوب باشیم چون اونجا هیچ دوستی ندارم ولی همش ازم دوری کردن و میکنن

خوشبختی یعنی همین که با یار زیر یک سقفی❤❤
نمیدونم چی بگم که حالتون بهتر شه فقط از خدا میخوام خودش این مشکل براتون حل کنه تصور خودم بعد ۲۰ سال ...

ممنون عزیزم از دعات

فقط مثل من ساده نباش پس انداز ومنبع درامد برای خودت داشته باش چیزی که من تازه یکساله بهش اعتقاد پیدا کردم

اول از همه زود جواب بله دادن.دوم ساده گرفتن خرج و مراسم.هر کسی جنبه اینکارا رو نداره!!! سوم کوتاه اومدن جلو شوهر و خانوادش مثلا ینی من خیلی خوبم🤐🤐 راز و مسائل خصوصی و خانوادت بهشون نگی.کلا سنگین رنگین بودن خیلی خوبه.

شب تاریک و بیم موج و گردابی چنین هایل / کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها

من بخاطر جیب همسرم از خیلی خواسته هام گذشتم فک میکردم خوب میکنم اما الان پشیمونم چون شوهر عادت کرده که بخاطر جیبش بگذرم واقعا خیلی بده

خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون  ب دستم.شکرررت شکرت شکرت
ممنون عزیزم از دعات فقط مثل من ساده نباش پس انداز ومنبع درامد برای خودت داشته باش چیزی که من تازه ی ...

ممنون که خواهرانه گفتی حواسم هست با سختی زیادی شاعل شدم و درآمدی دارم زیاد نیست ولی همینکه هست خوبه .

یه روزی یه جایی بالاخره از این زندگی خودمو برمیدارم و میبرم ! درست از امروز دهم تیرماه ۱۴۰۰ با خودم قرار گذاشتم این زندگی تا ۸ سالگی دخترم به این شکل تحمل کنم اگز درست شد که خداروشکر اما اگر شوهرم تغییر نکرد میرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم ! یعنی ۶ سال دیگه فرصت میدم به خودم و دخترم که بعدها ازم نپرسه چرا رفتی ؟ میخوام بزرگتر بشه و پدرش بشناسه و بفهمه چرا ادامه ندادم ! تو این ۶ سال زمان دارم برای آیندمون تلاش کنم دعام کنید بتونم تا سال آینده یه ماشین بخرم ( پراید مدل پایینم قبوله 😅)  اینجوری کمتر اذیت میشیم . انتخابمو کردم من فقط میخوام بهترین مادر دنیا باشم برای ارغوانم ان شاالله یه روزی با دیدن خوشبختی و موفقیتش تموم خستگی این سالها از تنم دربیاد و حاصل تموم صبوریهامو ببینم 😊     خیلی وقت بود بی هدف فقط روزهارو میگذروندم اما الان هدف دارم 😊                                 

رازهاتو، اسرار خونوادگیتو، اشتباهاتو شکستای زندگیتو هرگز به شوهرت نگو. هرچی بوده و پیش میاد.

حرمت خونواده و شوهرتو نگه دار

بد ابن و اونو نگو چ فامیل چ خونواده

نذار حرف یا حرکت بد بینتون عادی بشه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

سکوت کردن در برابر تیکه ها و بد زبونی ها اشتباست

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )

تنها اشتباهم این بود که بخاطر همسرم زیاد از رفتار خانوادش چشم پوشی و سکوت کردم باید رفتارهای بدشون رو تذکر میدادم

نه صمیمی شدم نه بدون دعوت رفتم نه شب موندم نه بی احترامی کردم نه تو مسایلم دخالتشون دادم نه ازشون توقع هدیه و محبت داشتم ولی هیچ وقت رابطمون باهم خوب نشد و در نتیجه قطع رابطه کردیم 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
منم تازه عقدم هفته ایی یک یا دو بار میرم‌.خونمونم تازه نزدیکه.ولی حالا تصمیم دارم حتی اگه دوبار رفتم ...

اول ک خوشبخت بشی عزیزم،منم قنادی میکردم یعنی ی جورایی حرفه ای وکلی خرج کردم براش ک  یاد بگیرم،اوایل عقدمون ازم خواستن ی دستوری رو براشون درست کنم و بگم یاد بگیرن چون دوست داشتم باهم صمیمی بشیم قبول کردم ولی الان خیلی پشیمونم چون حتی ی تشکر ساده هم نکردن و گفتن خودمون بلد بودیم،یا هزارتا مثال دیگه ک برا خودم درس نمیشه ولی شما اول راهین حواستون باشه،بنظرم هنراتونو رو نکنین راحتترین

خوشبختی یعنی همین که با یار زیر یک سقفی❤❤