2777
2789
خانمای متاهل بیان بگین راههای راکه انجام میدید برای سرحال بودنتون ممنون
خدای مهربونم شکرت که همیشه کنارمون هستی و همه چی عالیه و ما را زودبه آرزوهامون میرسونی..خیلی دوستت دارمممم
الان که محرمه نه اما قبلش آهنگای شاد گوش میدادم کارایی که سرحالم می آورد انجام میدادم مثل آرایش پیاده روی خونه رو مرتب نگه میدارم چون خیلی تو روحیم تاثیر داره
کارشناسان اعلام کردند سرعت حلزون قطع نخاع شده ۱۵ درصد از سرعت اینترنت ابران بیشتر است!خخخخ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لباس شاد ونو آرایش خوشگل تمیز بودن خونه غذای آماده کنارش دسر یا ژله بعدشم شوخی و_خنده باشوشو
یه دختر دارم شاه نداره   صورتی داره ماه نداره    ب کس کسونش نمیدم   به کسی میدم ک کس باشه  پیرهن تنش اطلس باشه  شاه میاد بالشگرش شاهزاده هاااش دورو ورش واسه پسرکوچیکترش  عایاااااااااا بدم عایاااااااااااااا ندم  
2805
البته خواب کافی تو سرحال بودن خیلی مهمه من وقتایی که خوابم کمه هم قیافم عبوس میشه هم عصبیم هههههههه
کارشناسان اعلام کردند سرعت حلزون قطع نخاع شده ۱۵ درصد از سرعت اینترنت ابران بیشتر است!خخخخ
عزیزم من این تاپیک زدم که همه استفاده کنیم هر راهی بلدیم ازرفتار..برخورد..کتاب ..
خدای مهربونم شکرت که همیشه کنارمون هستی و همه چی عالیه و ما را زودبه آرزوهامون میرسونی..خیلی دوستت دارمممم
سخت نگیرید هر چقدر زندگی رو راحت بگیرید شادتر میگذره هر چقدرم که حساس باشبد بالاخره یه چیزی پیدا میکنید برای غصه خوردن با افراد شادو خوش بین رفتوآمد کنید روحیه شادو خندهو بازی رو وارد خانوادتون کنید هر مدت یبار یه تفریح برید شام برید بیرون یا پارک و هر چند ماه یبار اگه امکانش بود یه مسافرت کوچولو
بعضی وقتا بچگی کنید برای خودتون لازم نیست همیشه بزرگ باشید و رسمی. من خودم گاهی کارتونایی که بچگی دوست داشتمو میبینم برای خودم شکلات رنگی و پاستیل میخرم لباسای طرح بچگونه میپوشم بنظر من شاد بودن آموزش نمیخواد انگیزه میخاد روز خوش
2810