2777
2789
عنوان

دیسپلازی استخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 1553 بازدید | 36 پست
عزیزم، چقدر سخت ... توکلت به خدا باشه پیگیرم که حتما هستی انشاالله این سری باردار شدی جوجت صحیح و س ...

خیلی ممنون گلم ، توکل به خدا

خداجونم ممنونم که به آسانی و زیبایی و عزتمندانه بهم فرزند سالم و صالح و نابغه و مهربان عطا کردی، خدایا سپاس گذارم 
سلام عزیزم، وقت بخیر یه سوال داشتم منم مشکلی مشابه شماداشتم  ، میخواستم بدونم آیا شما بچتو به ...

سلام عزیزم

خداروشکر الان حدود یکسال ونیم شده خوبه.مشکلی نداشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خداروشکر الان حدود یکسال ونیم شده خوبه.مشکلی نداشته

خداروشکر ان شاالله همیشه سالم و سلامت باشه

خداجونم ممنونم که به آسانی و زیبایی و عزتمندانه بهم فرزند سالم و صالح و نابغه و مهربان عطا کردی، خدایا سپاس گذارم 
عزیزم خیلی ممنونم ، اما من دوتا جنینم توی سونو آنومالی گفتن مشکل دیسپلازی داره و دست ها و پاهاش رشد ...

سلام میشه لطفاً اگه پیاممو میبینی جواب بدین شما علتشو فهمیدین بااینکه دوباره باردارشدین یا ن

سلام میشه لطفاً اگه پیاممو میبینی جواب بدین شما علتشو فهمیدین بااینکه دوباره باردارشدین یا ن

سلام ، بله علتش بخاطر ازدواج فامیلیمون هست ، آزمایش ژنتیک دادیم

یعنی الان شما و همسرتون مشکل ژنتیکی دارین دکترا چی گفتن 

عزیزم هر وقت پستی برا من فرستادی قبلش باید رو این فلشی که به سمت چپ کج شده بزنی ، وگرنه من متوجه پیامت نمیشم ،الانم  داشتم اعلاناتم رو پاک میکردم یه سری به این تاپیک زدم پستت رو دیدم ، 

والا دکترا گفتن اگر طبیعی خودم بارداربشم در هر بارداری هفتاد درصد احتمال داره بچه سالم باشه،  یه روشی هم هست اسمش pgd هست با لقاح مصنوعی جنین رو  درآزمایشگاه درست میکنن ، بعد وقتی سه یا پنج روزش باشه آزمایشش میکنن اگه سالم باشه با ivf انتقال میدن به رحم.

سلام عزیزم خوب هستین ؟ میخواستیم ببینم شما مجددا باردار شدین ؟ آزمایشات ژنتیک رو انجام دادین یا نه ؟ ...

سلام گلم خیلی ممنون ، هنوز باردار نشدم ، بله آزمایش ژنتیک دادیم یک ژن معیوب مشترک داریم.

شما هم به دلیل دیسپلازی اسکلتی سقط داشتید؟

سلام گلم خیلی ممنون ، هنوز باردار نشدم ، بله آزمایش ژنتیک دادیم یک ژن معیوب مشترک داریم. شما هم به ...

بله منم یه سقط درمانی تو نوزده هفتگی داشتم که جنین مشکل دیسپلازی داشت . ما جنین رو دادیم به ازمایشگاه ژنتیک ، اتوپسی انجام شد و دیسپلازی تایید شد . الان میگن اگر بخوایم بگیم چی به چیه باید هم جنین هم من هم همسرم هولگزوم انجام بدیم که ژن مشخص بشه . شما هم همینکارو کردین که ژن مشخص شد ؟ 

تازه اگر ژن مشخص بشه دو تا راه میمونه پی جی دی و یا بارداری طبیعی و چک کردن تو دوره بارداری 

بله منم یه سقط درمانی تو نوزده هفتگی داشتم که جنین مشکل دیسپلازی داشت . ما جنین رو دادیم به ازمایشگا ...

سلام عزیزم خواستم بدونم جواب آزمایش شما چی شد 

باردار شدید مجدد منم مشکل شمارشو دارم جنین دادم آزمایش ولی جوابشو فردا میگیرم