2777
2789
عنوان

کانون چندقلوها

| مشاهده متن کامل بحث + 66281 بازدید | 171 پست
سلا م دوستان من هم یه نعمت بزرگ و دوست داشتنی دارم به نام سینا وسارینا <11 ماهه >که با تمام وجودم دوستشون دارم وهمیشه خدارا بابت لطفی که شامل حالم کرده سپاسگذارم فراموش نکنید شما دوستای نی نی سایتی همه در رسیدن این نعمت به اغوشم کمک کردید اخه من از خوانندگان خاموش نی نی سایت بودم و از همون مراحل اول بارداری ام برای حل مشکلات یا سوالاتم اول به این سایت مراجعه می کردم به هر حال همیشه ارزوی سلامت برای شما وکوچولوهای نازتون رو دارم باااااااااااااااااااااااااااااااااااای

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من هم دوقلو دارم که تو هفته 34به دنیا اومدن،وزنشون هنگام تولد 2270و 1810 بود. به اسمهای سام و پارسا که اندازه دنیا هم دوسشون دارم که تو facebook(kianoosh rahmati) برید عکساشون رو می بینید
لطفا در مورد شیر دادن کمکم کنید. بچه ها چون شیر خشک می خورن شیر مادر رو نمی مکن، لطفا اگه کسی تجربه داره کمکم کنه البته من می دوشم بهشون می دم ولی شیرم خیلی هم کمه، به نظر شما چی کار کنم تا شیرم زیاد هم بشه و بچه ها مستقیم شیر مادر بخورن
سلام لطفا از این وب سایت دیدن کنید
http://pooshakamiri.persianblog.ir/

حتما دیدن کنید پشیمون نمی شید .
قیمتها و کالاها هر روز بروزرسانی مشود
ارسال رایگان
میتونید از مشاوره رایگان با کودکیار های باتجربه ما بهره مند شوید
سلام خانومای عزیز
ببخشید من خیلی فوری خریدار یه سه چرخه دوقلو هستم از اینهایی که فرمان کنترل برای مادر داره موزیکال بودنش مهم نیست نو و دست دوم بودنش هم مهم نیست تورو خدا اگه کسی داره و می خواد بفروشه یه میل برام بزنه ممنونم
خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت
2810