2777
2789
عنوان

کانون چندقلوها

| مشاهده متن کامل بحث + 66281 بازدید | 171 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رژینا جان بچه های من موقع تولد یکی 3050 و یکی 2400 بود و از سه ماهگی دیگه هر کاری میکنم شیر منو نمیخورن و شیر خشک خیلی کم میخورن الان که 5 ماهو تموم کردن 6200 و 6400 هستند البته چند بار مریض شدن و وزنشون هر دفعه کلی پایین اومد ولی کلا وزنشون خیلی کمه و شیر هم کم میخورن چیکار کنم؟؟؟
ای بابا لیلا جان زیاد وسواس نشون نده دکترا الان با بچه خیلی چاق مخالفند. تازه این طور که می گی 6 ماهگی باید یکی 6100 و یکی 4800 باشه الان اونا از این هم بیشترن که جای نگرانی نیست. خوبن نگران نباش. تازه 1 ماه دیگه که به غذا بیفتن بهتر می شن ولی وقتی راه می افتن می خای چی بگی مهم اینه که بچه هات سالمند خدا رو شکر کن . خیلی ها به من هم می گفتن بچه هات لاغرند ولی اونا هم تو منحنی رشد بودن و خدا رو شکر سالم . نگران نباش.
سلام مرسی مرسی از این تایپیک من مادر امیر علی و علی رضا 5 ماه و 3هفته هستم 35هفتگی سزارین شدم در اثر زجر جنین یکی از قلها حالت اورژانسی و یکی از بچه ها در سه روزگی تشنج کرد 15 روز nicu بود و کارهاش از اون قل عقبتره ولی کراش نرماله و هر دو سالمن یکی از قلها غلط می خوره اون یکی اصلا عین خیالش نیست
سلام مرسی مرسی از این تایپیک من مادر امیر علی و علی رضا 5 ماه و 3هفته هستم 35هفتگی سزارین شدم در اثر زجر جنین یکی از قلها حالت اورژانسی و یکی از بچه ها در سه روزگی تشنج کرد 15 روز nicu بود و کارهاش از اون قل عقبتره ولی کراش نرماله و هر دو سالمن یکی از قلها غلط می خوره اون یکی اصلا عین خیالش نیست
سلام به همه مامانایی که منتظر دوقلوهاشون هستن یا دوقلو دارن. بچه های من الان 4/5 ماهه شدن.سیاوش و ستایش.وزن موقع تولدشون 2970 و 2950 بود. خدا رو شکر مشکلی هنگام تولد نداشتن. دوران بارداری سختی داشتم. اصلا نمی تونستم بخوابم.به مامانایی که این مشکل رو دارن پیشنهاد می کنم حالت نشسته در حالیکه دورشون رو پر از بالشای نرم می کنن بخوابن.یه راه دیگش هم اینه که دوتا بالش رو با کمی فاصله از هم طوری بذارین که شکمتون بینش جا بشه.البته بالش باید نرم و بلند باشه تا فشاری به شکم نیاد بعد به راحتی بخوابین. من هم از ماه هشت استراحت مطلق بودم.هرچی راه برید نی نی ها زودتر به دنیا میان پس اگه می خواین نی نی های کامل داشته باشین به توصیه پزشکتون خوب گوش بدین. بستن شکم بند بارداری زیر شکم به راحت شدن کم شدن فشار به کمر و رانها خیلی کمک می کنه. نی نیهای من اخر هفته 38 به دنیا اومدن.امیدوارم همه مامانای باردار به راحتی زایمان کنن
دو چشم داریم و دو دست و یک دل با یه دنیا جا! تربیت دوقلوها به مراتب راحت تره. فراموش نکنید دوقلوها هیچ وقت مثل هم نیستند و رفتار یکسان با اونها کاملا اشتباهه. هیچ لزومی نداره که همزمان تشویق بشن یا تنبیه. این موضوع رو فراموش نکنید.
2810