2777
2789
عنوان

کانون چندقلوها

| مشاهده متن کامل بحث + 66281 بازدید | 171 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو قلو های منم 2 سالو 11 ماهشونه...........اسماشونم ارمیا و ایلیاست....10 اسفند 3ساله میشن.................
رژینا جون اسم یکی از پسرامون مشترکه ..........
مامان دو قلوها از اینکه 10-12 هفته دیگه دو قلوهات به دنیا میایند و به جمع مامانای خسته میپیوندی بهت تبریک میگم........مگه خدایی نکرده مشکلی داری که باید استراحت مطلق باشی؟
من بارداری راحتی نداشتم و لی دو بار پرواز داشتم و خدا رو شکر واسم مشکلی پیش نیومد اگه استراحتتو بیشتر کنی بچه ها یهتر وزن میگیرند ووقتی دنیا اومدن خودت راحتتر میتونی ازشون مواظبت کنی
امیدوارم بارداری خوبی داشته باشی.........
سلام لطفاً هرکسی تجربه ای در مورد رفتار دوقلوها با هم داره به من بگه. بچه های من 13 ماهه هستن. و خیلی با هم نزاع می کنن. یکی از اونا دیگری رو گاز می گیره نمی دونم باهاش چطور رفتار کنم که درست باشه. توروخدا هرکسی تجربه ای داره به من بگه
بچه های منم گاز میگرفتن و گیس و گیس کشی داشتن اما به جای گاز گرفتن شصت پای همدیگه بهشون یاد دادیم پای هم رو قلقلک بدن یا شکم هم و الان تقریبا گاز نمی گیرن قلقلک میدن و می خندن.
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
سلام دوستان گللم من یک جفت تخت چوبی دارم که هم کنار هم قرار میگیره هم روی هم دوطبقه میشه. کنارش هم محافظ داره و سایزش تا نوجوانی و حتی بزرگتر هم هست. اگر خواستین خبرم کنین.
"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "
سلام مامانااااااا من هم یه مامانه خسته ام! دخترهای من همسان هستن و هفته اینده 1 سالشون تمام میشه... یکشون اصلا حواسشو جمع نمیکنه وقتی دارم چیزی یادشون میدم... خیلی نگران میشم از این رفتار... کسی تجربه ای داره؟؟؟ به نظرتون چه چیزایی بچه باید یاد بگیره تو 1 سالگی؟؟؟ من احساس می کنم استرس و خستگی نگهداری از نی نی ها بازده کارم رو کم میکنه.... کسی میتونه راهنمایم کنه؟؟؟ همش میترسم که نتونم خیلی چیزا رو یادشون بدم... واااااااااااای.... به خدا گناه دارم من.....
مینو جان خدا بهت قوت بده
دخترای من هم اینطورین یکیشون فقط دوست داره اسباب بازیهای چیده شده مثل لگو رو خراب کنه اون یکی دوست داره درست کنه اولی اگه کاری ازش بخوایم میگه اااااا با کسره دومی میره میاره میده بهمون ولی جای نگرانی نیست .
من با بچه های یک قلو مقایسه میکنم از نظر یادگیری و هوش فرقی ندارن تازه یه چیزایی رو جلوترن چون از همدیگه یاد می گیرن .
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
2810