2777
2789
عنوان

کانون چندقلوها

| مشاهده متن کامل بحث + 66281 بازدید | 171 پست
سلام مرضیه جان
سعی کن بعد از به دنیا اومدن بر حسب نیاز بچه ها خرید کنی من از قبل خرید کرده بودم حالا با تعدادی زیاد لباس و وسایل بچه که به دردم نمی خوره مواجه شدم
برای ابتدا فقط دو تا کریر و دو تا تخت نیاز داری من دو تا تخت و پارک خریدم الته تا چند ماه اول یه دونه بود و هردو را روی آن می خوابوندم تا اینکه بزرگ شدن و حرکت می کردن که یکی دیگه خریدم کالسکه هم تصمیم داشتم دو تا تکی بخرم که خوشبختانه این کار را نکردم و یه دوقلو خریدم و خیلی هم از کالسکه برای گردششون استفاده می کنم روروئک هم دو تا گرفتم خیلی خوبه دنبال هم می دوند و بازی می کنند
برای نگهداری هم باید یه کمک یا یه پرستار داشته باشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلا م من هم دو قلو باردارم و از این بابت هم خیلی خوشحالم وهم خدارو شکر میکنم.الان 7 هفته هستم . مشکلم درد زیر شکم و گاهی کمرم هست نمیدونم طبیعی یا باید بیشتر مراقب باشم .ممکنه دوستایی که اطلاع دارن راهنماییم کنن؟
سلا م من هم دو قلو باردارم و از این بابت هم خیلی خوشحالم وهم خدارو شکر میکنم.الان 7 هفته هستم . مشکلم درد زیر شکم و گاهی کمرم هست نمیدونم طبیعی یا باید بیشتر مراقب باشم .ممکنه دوستایی که اطلاع دارن راهنماییم کنن؟
سلام حنان گل
اصلا نگران نباش چون منم 1 هفته نی هام از تو بزرگترند منم دل درد و زیر شکمم درد میکرد دکتر گفت کاملا طبیعیه علی الخصوص واسه دوقولوها ولی نکات ظریفی را رعایت کنی خوب میشی؟
زیاد پشت کامپیوتر و میز نشین حداکثر 40 دقیقه. بعدش حتما دراز بکش.
پیاده روی روزی نیم ساعت داشته باش.
ایشاالله خودت سالم و کوچولوهای سالمی به دنیا بیاری.
من یه سول ازت دارم؟
ویار داری؟
میخوای طبیعی با سزارین کنی؟
من که طبیعی بدون درد دوست دارم ولی نمی دونم در مورد دوقلوها انجام میدن یا نه ؟
اگه در این مورد راهنماییم کنی ممنون میشم.
فرهنگ جامع نامها و اسامی ایرانی!جستجو در تمامی اشعار فارسی!جستجو در فرهنگ دهخدا و معین!زمزمه کنید اصل آهنگ را پیدا نمایید و سایر آدرسهای مفید و لینکهای به درد خور در http://babyeinstein.blogfa.com/page/urls.aspx
سلام به همه مامانهایی که 2قلو دارند
البته من 2 تا دختر گلش را دارم با 2 طرح کاملا متفاوت و جالب !
میخوام زبان یادشون بدم ! کسی تجربه ای داره ؟ ? ؟
تولد : 30 مهر 85
بالایی به نام هلنا
پایینی به نام ویانا
سلام به همه مامانهایی که 2قلو دارند
البته من 2 تا دختر گلش را دارم با 2 طرح کاملا متفاوت و جالب !
میخوام زبان یادشون بدم ! کسی تجربه ای داره ؟ ? ؟
تولد : 30 مهر 85
بالایی به نام هلنا
پایینی به نام ویانا
2810