2777
2789
عنوان

خودکشی خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3455 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودکشی جدیداکسب آرامشه؟ 

جدید نیست. از قدیم مردم وقتی تحمل زندگی براشون سخت میشده برای خلاصی از شر این زندگی، خودکشی میکردن. بهش میگن خلاص شدن. راحت شدن.باللخره به ارامش رسیدن. هرچی.

جدید نیست. از قدیم مردم وقتی تحمل زندگی براشون سخت میشده برای خلاصی از شر این زندگی، خودکشی میکردن. ...

ازقدیم تاابدبدترین راهه برای کسسسب آرامش راه های بهتریم هست اگه آدم بخواد راه درست وانتخاب کنه میتونه کارش به خودکشی نرسه،اگه قرارباشه باهرسختی وفشار وانی برای خلاص شدن ازمشکل وبدبختی خودکشی کنیم که خیلیابایدهرروزخودکشی میکردن 

خواهر بزرگترم افسردگی داشته و قرص مصرف میکرد این خواهر کوچیکم ک فقط13سالشه با برادرم دعواشون میشه و میره قرصهای اون خواهرمو میخوره خودکشی میکنه تازه هیشکی هم نمیدونسته فرص خورده همه فک کردن چون داداشم کتکش زده و ب سرش ضربه زده حالش بد شده تا بردنش بیمارستان دکتر عکس و سی تی اسکن از سرش میگیرن گفتن هیچ مشکلی نداره و بابام شک میکنه ب خودکشی و ب دکتر گفت دکتر هم گفت بله درسته الانزاپین خورته بخدا دیونه شدیم بچه 13ساله رو چ ب خودکشی الانم بستریه گفتن باید چن زوز تحت مراقبت باشه 

دعا کنین توروخدا