2777
2789
میشه بگید چرا راضی نبودید ؟؟؟

مديرش امسال خانم كبيرثاني بودن و مشاور مدرسه بودن كه شده بودن مدير و نه از مديريت چيزي بلد بودن و نه مديريت ميكردن از لحاظ سواد هم مربي ها هيچي ياد بچه ها ندادن و ديگه اينكه فقط كلاس داره اگه واقعا سطح علمي وأستون مهم ببريد خزايي من دخترمو ديروز بردم مصاحبه و خداروشكر با تلاش و خودم قبول شد 😂😂😂اخه دو هفته تمام روزهاي هفته و فصل و شباهت و تفاوت ها را ياد دادم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانای عزیز در مورد مدرسه دانا خانه اصفهان اگر اطلاعی دارید بگید لطفا من پیش دبستانی سعدی گذاشتم فشار کار بسیار بالا و دخترم زده شد اصلا دوست ندارم کار زیاد و تیزهوشان و فشار الکی به بچه بیاد ، فقط در حد معقول و بیشتر مهارتها 

مامانای عزیز در مورد مدرسه دانا خانه اصفهان اگر اطلاعی دارید بگید لطفا من پیش دبستانی سعدی گذاشتم فش ...

سلام. دانا مگه پسرونه نیست؟؟ یه سر حوریه بزنید من راضی بودم،پیجشونم اینه dabestan.hoorieh

من هم در حال تحقیق برای دخترم ابتدایی دوره ی دوم هستم از بین باقرالعلوم و خزایی و ندای زهرا میخوام یکی رو انتخاب کنم ... البته هنوز ندای زهرا رو نرفتم ببینم و فقط شنیدم که خوبه. اما هم باقر العلوم رو رفتم و از نزدیک دیدم و هم خزایی رو.... بنظر میاد که خزایی سخت گیر تر باشه و دانش آموز رو حسابی درگیر درس میکنه باقر العلوم هم همینطوره اما نه به اندازه ی خزایی!  نمیدونم چه انتخابی کنم. کسی هست منو راهنمایی کنه؟

بقول یکی از مادرای عزیز منم پوست انداختم در حال تحقیق هستم

رفتم مدرسه نوید اولا که گفت ۲۰ میلیون بعدم  انگار تبلیغاتی بیشتره

اینم عکس های گل پسر من http://photo.ninisite.com/pages/userphotos.aspx?userid=158426 تزیینات سیسمونی و اتاق کودکwww.babynamadi.ir
دبستان نوید سیستم خیلی خوبی داره و غیر از درس سعی میکنن روی فعالیتهای دیگه مثل ورزش و هنر هم کار کنن ...

سلام عزیزم وقتتون بخیر شما سال ۹۴ نوشتین که میخواین دخترتون بره پرسش همونجا رفتن چقدر راضی بودین؟ من بین پرسش و پیش دبستانی دانشگاه دودلم

2810