2777
2789

سلام من تا کلاس سوم دبستانم رو توی خزایی بودم زیاد بچه ها رو زیر فشار قرار میدن محیط خیلی سالمی هم نداره ولی بعد وارد مدرسه باقرالعلوم شدم اونجا خیلی بهتره هم از نظر درسی و هم از نظر محیطش تا ششم دبستانم رو اونجا بودم بعد هم وارد تیزهوشان شدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام لطفا بیایین بگین دختراتونو کدوم مدرسه بردین و چقدر راضی هستین 

دختر کوچولوی من الهی همیشه سلامت باشی و از هر چیز بهترینش نصیبت بشه مامان ی عالمه دوست داره و همیشه از خدا میخواد مواظبت باشه

سلام دوستان دخترمن٢سال نويددرس ميخونه كادرمجموعه بيشتربه فكرخودنمايي هستن واصلا راضي نيستم كلاسهاكوچيك وخفه تعدادبچه هازيادحتي داخل حياط فضاي بازي وجودنداره به خاطرزيادبودن جمعييت دراصل ميتونن كمترثبت نام كنن ازظاهراگذشتن ازپول سخته

سلام.من واسه پیش ۱ و ۲ دخترم رو بردم پلکان.عالیه.پیشنهاد میکنم حتما یه سر بزنین.آدرسش خ سجاد.کوچه دا ...

پلکان غیردولتی؟ میشه بگید چطوره خدمات و امکاناتش؟ من هم لزومی نمی بینم بچه کوچیک کلی فشار روش باشه پلکان چطوره ازین لحاظ؟

خانمها چون حرف نوید شد بگم که من کامل تحقیق کردم و نوید خیلی ضعیفه نصبت به شهریه ای که میگیره.بعدازکلی تحقیق گزاشتم دخترم را خاتم النبیا که ای کاش ننوشته بودم. امسال آوردمش بیرون خیلی ناراضی بودم.

ستارگان بازم نسبت به شهریه ای که میگیره منصفانه تر است و من خیلی چیز بدی ازش نشنیدم بااینکه اقوام اونجاثبت نام کرده اند. فقط خیلی مدرسه شلوغیه و کلاسهابسیارکوچیکن نسبت به جمعیت. کلاگول غیرانتفاعیاراما خیلی داریم میخوریم.من خودم بااینکه دخترم غیرانتفاعی بوده و همه دوست و اشناهامون نظرم روی دولتیه.ولی دولتی خوب میخام پیداکنم.اینم بگم ازپیروزی که توی خیابون میر هست خیلی توی اموزش پرورش شکایت هست مدیرش خانم شاهانی است.

سلام دوستان مهربان ونگران بحث مدرسه ظاهرا خیلی داغه من یه مدرسه خیلی خوب دربهارستان می شناسم که متاسفانه داره به اصفهان منتقل می شه سبک کارشون با جدیدترین سبک آموزشی اروپا وامریکاست .محیط شاد وبسیار دوستانه اس .مدیریت بسیاربسیارخوب ومهربون ودرعین حال سخت گیر درارتباط با درس واخلاقیات اما نه اونطوری که بچه ها زده بشن .به جرات می گم بااینکه ساعت کاری بچه ها تا 4 بعدازظهره اما بچه های ما پنجشنبه وجمعه هم دوست دارن بیان مدرسه .کادرآموزشی هم ترکیبی از جوان وبا تجربه است .دخترمن از5سال پیش دراین سیستم مشغول آموزشه .دوزبان فرانسه وانگلیسی دراین مدرسه تدریس می شه اردوها با مدارس دیگه متفاوته .جشنها کاملا خودمونی ودوستانس .ارتباط ما با مدیریت بسیار نزدیک وعاطفی است خیلی هم پولکی نیست وبا توجه به شرایط خانواده ها هنگام پرداخت با اونا کنار میاد.ماکه خیلی دوستش داریم وموندیم بارفتن ایشون چه کنیم .

2810