2777
2789

سلام عزيزان لطفاازنويدتبليغ الكي نكنيداصلاچيزخاصي نداره اينهمه پول ميگيرن كلاسهاكوچيك جمعييت زيادبچه هاجاندارن حتي توي حياط تاب بخورن جشنهافوقالعاده بي نظم وبي برنامه ومسخره بچه يه ايرادكوچيك هم داشته باشه ثبت نامش نميكنن يعني فقط خوبهاخب زحمت ميكشيدخودمعلم قراره چيكاربكنه دائم هم ميگن توخونه كاركنيد

دوستای گلم سلام نوشته بودین باغ دانش دربهارستانه ودراصفهان شعبه نداره .شمادرست فرمودین اما قرارنبود باغ دانش شعبه داشته باشه این مدرسه از بهارستان به اصفهان منتقل شده وانشااله بعد از طی مراحل اداری وباز سازی با کادری قوی ، محیطی زیبا وشادومدیریتی توانمند درخدمت بچه های شما عزیزان است بد نیست سری بزنین وازخدماتشون مطلع بشین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باغ دانش با استفاده از آموزشی مبنی بر ایجاد آرامش در دانش آموزان وبالا بردن سطح کیفی آموزش درکنار تقویت توانایی ها وایجاد تعامل با خانواده ها درفضای آموزشی بالغ بر 800 متر درخیابان نظر غربی از هفته دوم خرداد آماده ثبت نام از فرزندان شما از پیش تا ششم می باشد .این دبستان با برگزاری کلاسهای زبان انگلیسی وفرانسه با شیوه ی جدید دانش آموزان را با دنیای جدیدتری آشنا می کند.استفاده از دستگاه های تصفیه هوا باعث دریافت اکسیژن بیشتر ودرنتیجه گیرایی بیشتر بچه ها می شود. کلاسهای بزرگ -سالن ناهارخوری-کتابخانه-ازمایشگاه علوم-کارگاه ریاضی-سایت کامپیوتر درفضای بزرگ وبا نور طبیعی - استفاده کادر آموزشی از سیستم سمعی وبصری حتی در پیش دبستانی از امتیازاتی است که این دبستان را ازدیگران متمایز میکند .در پست های بعدی اطلاعات بیشتری درارتباط با عملکرد این دبستان دراختیارتان می گذارم جهت تعیین وقت بازدید با شماره 09368165134 تماس بگیرید.

سلام خسته نباشین عزیزان به اطلاع دخترای گلم می رسونم اولین جشنواره آب وکف در مکان جدید دبستان غیر دولتی باغ دانش روزچهارشنبه 97/03/30 برگزار می شود دخترای 4تا13 ساله می تونن با پرداخت 40000تومان دراین جشن شرکت کنند زمان ثبت نام حداکثر تا 20 خرداد می باشد.

مکان:خ نظر غربی- نرسیده به خواجه پطرس-جنب پیتزا ستاره شب-دبستان غیر دولتی دخترانه باغ دانش شماره تماس 09368165134 - 09396644983 - 09361594353

زمان :چهارشنبه 97/03/30 ساعت 19-17 

سلام دبستان غیردولتی بدون کیف باغ دانش با سیستم هوشمند آموزشی درمحیطی زیبا وشاد آماده پذیرش دختران شما در پیش دبستان تا ششم می باشد . باثبت نام دراین دبستان آموزش بدون استرس وخستگی را درمورد فرزندان خود تجربه کنید .

سلام دبستان غیردولتی بدون کیف باغ دانش با سیستم هوشمند آموزشی درمحیطی زیبا وشاد آماده پذیرش دختران ش ...

سلام دوست عزیز

میخواستم بدونم در مقطع سوم ثبت نام میکنید؟واینکه تعداد بچه ها در هر کلاس چند نفر؟

سلام پست شمارو تازه دیدم باغ دانش ازپیش تا ششم ثبت نام داره ظرفیت کلاسها علیرغم اندازه اش نهایتا ۲۰ نفره که با توجه به فضای بزرگ این مدرسه درصورت بالا رفتن ثبت نام امکان افزایش کلاس در همان ابعاد وجود دارد.

سلام امشب می خوام درمورد پیش دبستانی باغ دانش توضیح بدم

پیش دبستانی ما در محیطی کاملا متفاوت از تمام پیش دبستانی ها با اموزشی متفاوت در خدمت نوگلان شماست.

اموزش طبق اصول مصوبه اموزش و پرورش

پرورش هوش و خلاقیت نواموزان 

اموزش مهارتهای اجتماعی بصورت عملی در قالب نمایش

اموزش کلیه مفاهیم مورد نیاز جهت ورود به پایه ی اول

استفاده از ازمایشگاه مجهز جهت تثبیت یادگیری واشنایی با کاربرد علوم در زندگی

کلاس های فوق برنامه شامل

تئاتر موزیکال

سفالگری

زبان فرانسه

اموزش چرتکه

موسیقی

همراه با اردوهای شاد ویژه پیش دبستانی

برگزاری جشنها و مراسم ملی مذهبی

باغ دانش شادترین مکان برای ارامش و اموزش فرزند دلبند شماست.

اصفهان_خیابان نظر غربی_نرسیده به خواجه پطرس_جنب پیتزا ستاره شب

سلام خسته نباشین دوستان مامانای کارمند که فرصت سروکله زدن با بچه هارو ندارین اگه می خواین از بابت درس بچه ها خیالتون راحت باشه حتما باغ دانش رو به خاطر بسپرین بچه ها تواین مدرسه تمام کاراشونو تموم می کنن وباخیال راحت میان خونه .سیستم کیف در مدرسه به بچه ها کمک می کنه تکالیفشون رو تو مدرسه زیر نظر معلم انجام بدن وبدون دغدغه بقیه روزشون رو با ارامش در کنار خانواده بگذرونن ضمنا شما مادر عزیزهم میتونین با خیال راحت برای بعداز ظهرتون برنامه ریزی کنین اموزش درسطح عالی به همراه ارامش کودکان هدف اصلی ماست

موفقیت بچه های باغ دانش وکسب مقامهای برتر درمسابقات ریاضیات بین المللی کانگورو یکی از دستاوردهای اموزشی ماست به خانواده باغ دانش بپیوندین تا شاهد رشد علمی وفرهنگی بچه های خودتون باشین

سلام کی مدرسه حسین امین میشناسه میخاستم ببینم خوبه یا نه اگه کسی میدونه لطفا بگه 

سلام . من واقعا گیج شدم هر کس چیزی میگه امروز رفتم مدرسه حسین امین از 5 نفر پرسیدم همه پاسخشون منفی بود.  بدون اینکه دفتر مدیریت برم برگشتم.  شایستگان هم رفتم البته غیرانتفاعی هست ولی اونم خیلی تکالیف اضافه داره. الان فقط به دو مدرسه فکر میکنم نسیم بهار و اختر . لطفا کسی در مورد این دو مدرسه اطلاعی داره دریغ نکنه

اگر در محدوده خیابان کاوه و ملک شهر اینا باشید به نظر من مدرسه حوریه خییلی خوبه. پیش ذبستانی و دبستانه. خیلی از اون مدرسه ها نیست که ظاهرش ترگل ورگل باشه ولی از نظر کادر اموزشی و معلماش عاااالیه. من هم دختر خودم اونجاس هم دوتا از بچه خواهرام. واقعا روی تربیت بچه ها و آموزششون وقت میگزارنذ و توی اون محدوده بهترینند.

ادرسشون توی خیابان گلستان اول بلوار پرستار کوچه شماره 2 هست. شماره موبایل مدیرشونم من دارم خود مدرسه را شمارشو الان ندارم. 09134102709

ایشالا که همه بچه هامون موفق باشند

2810