2777
2789
عنوان

چقدر زنداییم خانومه ی حس عالی❤❤

1618 بازدید | 69 پست

سلام دوستان من یکی از دایی هام که ی پسر4 ساله داشت از خانومش جدا شد و بعل از 2 سال با زندایی فعلیم ازدواج کرد 

زندایی از 4سالی پسر داییم تا الان با این که نامادریشه براش سنن تموم گذاشت 

با پول خیاطیش براش تبلت خرید ، الان کلاس اوله براش حروف رو با کاغذ رنگی درست میکنه و یادش میده پارک میبرتش ، املاهاشو که خیلی خوب بشه براش کادو میخره 

حتی پسرداییم اذیتشم کنه هیچی نمیگه ، همش به پسرداییم میگه پسر گلم هرچی شما بگی 

ی بار پسرداییم مریض بود ، بغضش گرفته بود انگار پسر خودشه حتی روش بالا اورد هیچی نگفت ، بس که خانومه ، اصلا پسر داییمو بهش نمیرسیدن خیلی الان خوشتیپ میگرده ، کلی موارد مقوی بهش میده تو اینستا عکساشو پست میکنه و مینویسه خوشبختی یعنی ی پسر داشته باشی که مثل کوه بهش تکیه کنی 

اصنخیلی خوبن 

انقدر باهاش مهربونی کرد الان پسره دیگه جونشه و زنداییم 

خواستم حس خوبمو به شماهم بدم🌷🌷

خدا خیرش بده

آن دو تا چشمان تو هی خودنمایی میکند ! لشکر موهای تو کشور گشایی میکند ؛ نقش زیبا بودنت را خوب ایفا میکنی، با نمایش نامه ات در شهر غوغا میکنی ، من هوای ابریم جانا تو باران منی،کافه دنج همان رو به خیابان منی❤❤

الهی😍😍😍😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

خداخیرش بده💙 مادرمن که از این رفتارا با داداشام نداشت😔

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤

خداروشکر 😍

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌
2810