2777
2789

بیا همو بغل کنیم منم رو همه کراش دارم و این حس که هیچ کی نمیاد منو بگیره نابودم کردع 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤دوری از تو برایم جهنمی ساخت که دیگر نای بلند شدن ندارم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیا همو بغل کنیم منم رو همه کراش دارم و این حس که هیچ کی نمیاد منو بگیره نابودم کردع 

به مامانم میگم ماما نمیتونم ایت قلب وامونده رو کنترل کنم

رو به جلوووو همچنان مصررررررر.......(:🤫
اصلا تو اینجا چیکار میکنی؟ این محیط بدرد تو نمیخوره

میشه زود قضاوت نکنید.......

مامانم همیشه میگه انگار نه انگار سیزده سالشه از من بیشتر میدونه و میفهمه

رو به جلوووو همچنان مصررررررر.......(:🤫
به مامانم میگم ماما نمیتونم ایت قلب وامونده رو کنترل کنم

سنت کمه من ۲۲ سالمه بعد یه زمانی درست میشی ولی منو هنوزم درست نشدم 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤دوری از تو برایم جهنمی ساخت که دیگر نای بلند شدن ندارم.
همه کراشامو میشناسه و همراهیم میکنه شاید باورت نشه اصا😐

منم یه مامانم میگم 😂😂😂😂😂😂

2810