2777
2789
عنوان

از دست دادن عزیزانمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1581 بازدید | 33 پست
وای خاک برسرشون مگه اینجا شاخه آفریقاست!!!! فقط بخاطر اسهال و استفراغ؟! الهی کور بشن ....
نفس کشیدن سخته ... تو رو ندیدن سخته .... تو پیچ و تاب عاشقی .... به تو رسیدن سخته .... منو به غمام سپردی ، همه آرزومو بردی ، همه جا اسمتو بردم ، یبار اسممو نبردی ، واسه یه شب زمستون ، همه هیزومو سوزوندی ، واسه یه پنجره کور .... تویه خونمون نموندی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرضیه جون این تقدیر برایه همه اتفاق میفته حتی خودمونم یروز میریم ولی هرچی بیشتر بهش فکر کنی و بترسی بدتر .... زودتر اتفاق میفته باور کن
نفس کشیدن سخته ... تو رو ندیدن سخته .... تو پیچ و تاب عاشقی .... به تو رسیدن سخته .... منو به غمام سپردی ، همه آرزومو بردی ، همه جا اسمتو بردم ، یبار اسممو نبردی ، واسه یه شب زمستون ، همه هیزومو سوزوندی ، واسه یه پنجره کور .... تویه خونمون نموندی
مرضیه جان . منم دقیقا مثل شما بودم . همش گریه میکردم . همش واسه پدرو مادرم دعا میکردم از دور براشون فوت میکردم . شوهر منم میگفت تو دیگه واقعا از بس فکر کردی به این قضیه مشکل پیدا کردی.

عسل جان تسلیت میگم ... از دست دادن پدر یا مادر هر کدوم مصیبتهایی هست که هیچوقت از یاد آدم نمیره ...

خدا بهتون صبر بده
Yesterday is a history....

tomorrow is a mystery...

but today is a gift عکس پروفایلمو سیاه می کنم به احترام دخترایه مظلوم کشورم که تو صورتشون اسید پاشیده میشه .
مرضیه مامان ناز راس میگه . مردنه پدرو مادرم واسه من یه کابوس بود . پدرمو میبوسیدم . از رسه اینکه نکنه دیگه نبینمش میرفتم دوباره بوسش میکردم . حتی شب آخری که پدرم بود بدون اینکه بدونم فردا چی میشه رفتم خونم دوباره برگشتم اومدم که ببوسمش
منم بعضی وقتها دست بابام رو میبوسم
میام خونمون
نمیدونم واقعا دارم دیونه میشم
امروز صبح خیلی حالم بد بود
نشستم گریه کردم
دخترمم نگاه میکرد طفلی
هر روز بعد نماز براشون دعا میکنم
میگم خدا یا من عاشق پنج نفر هستم من قبل از اونا بمیرم
بابام و مامانم و دخترم و داداشم و شوهرم عاشقانه دوسشون دارم
عشقم خدااااا. و همسرم. و دخترم. دوستتون دارم
به همگی تسلیت میگم . منم مادرمو سه سال پیش از دست دادم . تنها کاری که آرومم کرد شبیه شدن به اون در خوبیهاش بود . مادرم از اون دسته آدمهایی بود که مثل گل یاس بودن ، مثل این مادربزرگای خیلی خوب توی فیلمها که نشون میدن ... الان گذشت زمان خیلی بهم کمک کرده و همه اش سعی میکنم هرروز بهش شبیه تر بشم و خوبیهای اونو در وجود خودم هم ایجاد بکنم . آونا مارو میبینن اینو مطمئنم...
به گذشته نگاه نکن و نگو چرا؟ به آینده نگاه کن و بگو چرا که نه؟
عسل جان سعی کن خودت این نقش دوستی و مونس بودن رو در حق اطرافیانت ایفا کنی ... به یاد مادرت هم این کار رو بکن . آدم اینطوری فکر میکنه که عزیزش توی وجودشه .
به گذشته نگاه نکن و نگو چرا؟ به آینده نگاه کن و بگو چرا که نه؟