2777
2789
عنوان

برخورد صحیح در مقابل دخترم....

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 22 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کتاب کلیدهای رفتار با کودک دو ساله نوشته مگ زوبیک رو بگیرید راه کارهای خیلی خوبی داره.
مثلا میگه لیستی از کارایی که دوست ندارید بچتون انجام بده و خیلی اذیتتون میکنه بنویسید . مثلا همین نقاشی روی دیوار که شما رو اذیت میکنه.
همون مداد رنگی ها رو ازش بگیرید و بگید کارش خوب نبوده رو دیوار نقاشی کشیده و باید روی کاغذ باشه. هر دفعه که این کارو کرد بهش متذکر بشید البته با خونسردی زیاد تا یاد بگیره قانونی هم هست.

اگر عقایدتون با عقل و علم و تجربه جور درنمیاد اشکال از عقایدتون هست نه این موارد!!

به نظرم گراناز جان کار شما کاملا درست بوده فقط قاطعیت تو این کار داشته باشید تا به مرور توی ذهنش بمونه.
فقط خونسردی خیلی مهمه که تو این کتاب گفته بچه نباید بفهمه با این کار شما رو آشفته میکنه

اگر عقایدتون با عقل و علم و تجربه جور درنمیاد اشکال از عقایدتون هست نه این موارد!!

مامی یلدا تو این کتاب میگه بچه رو حتی اگه زدید با دست باز باشه و مشت و گره نباشه.
بعد از اون تنبیه بدنی باعث میشه بچه یاد بگیره که هر وقت چیزی باب میلش نبود میتونه بزنه و اینکه بزرگتر میتونه کوچیکترو بزنه. اینا درسایی که بیشتر از کتک زدن میگیره

شرمنده کار پیش اومد.....ممنون مامان نیکا جان...استفاده کردم عزیزم
چقدر سختههههههههههه تربیت یه بچه پاک و معصوم....و اموزش دادن خوبیها و جلوگیری کردن از کارای بد
نگران دخترمم