2777
2789
عنوان

بچم حالش بده لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما دکتر ببرید احتمال کرونا هست یا مسمومیت ولی الان ببریدش حتما

چیزی نخورده اصلا که بگم مسموم شده چون اصلا اشتها نداشته

اگه امضام رو دیدی لطفا برای سلامتی بچه هام صلوات بفرست😘🙏

ببر بابا طفلکو

واقعا درکتون نمیکنم

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

ن دراورده کاملا

دندون های اسیبشم در اومده عزیزم؟

اگه اره ک ببرش دکتر حتما بچه ضعیف میشه 

یا بهش سوپ ماهیچه و کته ماست بده 

خدایا خودت مواظب پسر کوچولوم و نی نی تو راهیم باش امیدم فقط به تو هست 🌱🤍

من امروز پسرمو بردم چشم.پزشکی

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بخاطر کرونا میترسم

گاها شرایطی پیش میاد که بدتر از کروناست،در ثانی شاید خدایی نکرده بچه ات کرونا گرفته پشت گوش ننداز حداقلش بزنگ اورژانس مشورت بگیر راهنمایی ات می کنن

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  

عزيزدلم اصلا استرس نداشته باش

ممكنه ويروس باشه ممكنم هست كرونا باشه در هرصورت لطفا ماسك بزنيد و هر موقع نزديكش ميشيد دستهاتون بشوريد و لباسهاتون عوض كنيد

الانم ميتوني ي بزشك انلاين بيدا كني و از علاعمش بكي بهش

خيلي راحت بهت ميكه جه دارويي بهش بدي بهتر ميشه

لطفا اول با بزشك مشورت كن و هركي دارو يا جوشونده معرفي كرد استفاده نكن فقط به بزشكت اعتماد كن

زودتر هم اقدام كن تا زودتر خوب شه

منم شرايط مثل تورو داشتم و دخترم علاعم كرونا داشت دركت ميكنم جقدر ناراحتي الان ولي زودتر به خودت بيا و دست به كار شو