2777
2789
نینی من پسره و 9 ماهش تموم شده ولی هیچ کاری نمیکنه. دندون نداره و فقط گاهی غلط میزنه روی شکمش و از اونطرف هم دوباره برمیگرده همین. نه میشینه و نه چهاردست و پا میره. ولی خیلی باهوشه و عکسالعملهای خوبی داره.چند تا لغت مثل ماما دادا بابا اینده و... میگه و از 3 ماهگی هم میخونه .با هر صدای اوازی همصدا میشه.حالا من چقدر باید نگران باشم واسه اینکه هیچ کاری نمیکنه.خواهشا فقط نخونین حتی شده یه جمله از تجربیاتتون بگین
به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!
سلام عزیزم دختر اولى من هم که الان ٤ ساله هست تا ١٠ ماهگى دندون نداشت نه غلط زد نه چهاردست و پا رفت یه دفعه تو ١٤ماهگى راه افتاد دیر هم به حرف افتاد اما در حال حاضر بچه بسیار باهوشى هست و توى مهد مربى خیلى از اون راضى هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکترش قبلا گفت باید بهش فرصت داد.20روزی هم زود به دنیا اومده ولی از حرف این و اون و سوالاتشون خسته شدم و استرس گرفتم.همه میگن وایی بچه ما اینجور بود و اونجور بود.منم بی تجربه نمیدونم چی بگم
عزیزم من اصفهانم. یه تجربه خیلی بد از دکتر دارم واسه همینه که میترسم. پسرم فقط 3 روزش بود که مدام گریه میکرد. بردمش پیش دکتر بیمارستانی که به دنیا اومده بود. یکی از بهترین بیمارستانهای خصوصی اصفهانو دکتر هم که استاد دانشگاه اصفهان بو و فوق تخصص. داروهایی بهش داد که بعد سه دوز مصرف بچه کاملا بیهوش شد. وقتی بردمش اورزانس یه دکتر متخصص دیگه از داروها عکس گرفت و خیلی اظهار تاسف کرد و گفت این بچه فقط دلش درد میکنه
خوب باید پیش یک دکتر مطمئن بری! حالا ممکنه پسر شما به اون داروها حساسیت داشته که واکنش نشون داده. اوه یکی دکتر هم غلو کرده!!!!

به شما توصیه میکنم پیش یک پزشک سوم برید. مهم نیست که فوق تخصص باشه ، مهم اینه که تجربه کاریش زیاد باشه.
2810