2777
2789
عنوان

آرام بخواب سام کوچک من...

| مشاهده متن کامل بحث + 32019 بازدید | 198 پست
عزیز دلم مژگان
واقعا همینطوره که میگی ، من خودم تو هر نگاه معصومانه هر بچه ای ،نگاه و خنده زیبای سام رو می بینم. مادر دوست داشتنی ِ سام عزیز، ما دوستانت به وجود تو و سام افتخار می کنیم
زندگی زیباست ای زیبا پسند ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم

آفرین به تو که همیچین روح بزرگی داری . خوش به حالت تو اون دنیا سام عزیز رو داری که میاد دم در و سراغ مادرش رو میگیره . عزیزم انشالله خدای مهربون به شما و همسرتون صبر بیش از این رو بده .
خوشحالم که اینگونه نوشتی . پر از بزرگی و مهربونی و عشق مادری.. نوشته هات خیلی به دل نشست خیلی .
یگانه عزیز
نمیدونم چی بگم ...فقط از اعماق قلبم متاسفم و امیدوارم دیگه اون روزها رو نه به یاد بیاری و نه تجربه کنی
می دونم که به جای این فرشته ، خدا فرشته های دیگری به تو خواهد داد و روح سام عزیز شاهد خوشبختی خانواده اش خواهد بود
متاسفانه نتونستم عکسی ببینم
خدا همیشه همراهت
ما یک مشت خاطره‌ایم.. هر کدوم برای کسی تلخیم
یگانه عزیزم از عمق وجودم بهت تسلیت میگم ، مطمئنا اون لحظات برای شما خیلی سخت و دردناک بوده وهست ، خدا بهت صبر بده

و این ترانه ی مازیار فلاحی که خیلی دوستش دارم برای یه مادر عاشتق مثل تو و سام نازنیننت

تو رو دوست دارم

مث حس نجیب خاک غریب

تو رو دوست دارم

مث عطر شکوفه های سیب

تو رو دوست دارم عجیب

تو رو دوست دارم زیاد

چه تو پس دلت میاد

منو تنهام بداری

تو رو دوست دارم

مثل لحظه های خواب ستاره ها

تو رو دوست دارم

مث حس غروب دوباره ها

تو رو دوست دارم عجیب

تو رو دوست دارم زیاد

نگو پس دلت میاد

منو تنهام بذاری

تود آخرین نگاه

وقتی دورم از همه

چه صبورم ای خدا

دیگه وقت رفتنه

تو رو میسپارم به خاک

تو رو میسپارم به عشق

برو با ستاره ها

تو رو دوست دارم

مث حس دوباره ی تولدت

تو رو دوست دارم

وقتی میگذری همیشه از خودت

تو رو دوست دارم

مث خواب خوب بچگی

بغلت میگیرمو میرم به سادگی

تو رو دوست دارم

مث دلتنگیای وقت سفر

تو رو دوست دارم

مث حس لطیف وقت سحر

مث کودکی تو رو بغلت میگیرمو

این دل غریبمو با تو میسپارم به خاک

توی آخرین وداع وقتی دورم از همه

چه صبورم ای خدا

دیگه وقت رفتنه

تو رو میسپارمبه خاک

تو رو میسپارم به عشق برو با ستاره ها

http://www.wikiseda.ir/track.php?id=3018
مژگان عزیز ؛ غمت خیییلی بزرگه میدونم این حرفها نمیتونه گوشه ای از زخم دلت رو تسکین بده ولی این رو بدون این غم فقط از آن تو نبود و نیست من و اکثر بچه های این سایت برای تو و اون فرشته اسمونیت نگران بودیم پیگیر حالتون بودیم دعا میکردیم از اعماق دل برای شفای اون فرشته کوچولو خب چه میشه کرد قسمتی بوده به رفتن حتما شفا در رفتن بوده از خدا میخوام بهت صبر بده ما رو هم تو غمت شریک بدون .
به جهان خرم از آنم که جهان خرم از اوست *** عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست.
یگانه ی عزیزم... خدا بهت صبر و اجر بده... خدا وسعت دردی که روی دلت سنگینی می کنه رو کم کنه... خدا خودش کمکت کنه...
واقعا بهشت زیر پای مادران است... تو از هیچ کوششی فروگذار نکردی و از این امتحان الهی سربلند بیرون اومدی.
دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
یگانه جان...از پشت کلماتت میشه به روح بزرگی که داری پی برد...خدا همون جور که بهت بزرگی داده بهت صبر هم بده دوست خوبم...قلبت پر از شادی بشه به امید خدای مهربون...
همتم بدرقه ی راه کن ای طائر قدس
که دراز است ره مقصد و من نوسفرم...
مژگانم دوست خوب و بزرگ من خوشحالم از اینکه با قلب بزرگی چون تو آشنا شدم
به خودم میبالم که چنین دوست بزرگوار و قوی و بردباری دارم کاش ذره ای از مقاومت و صبرتو رو یاد بگیرم
سام توی همه این روزها و این مدت کوتاه زندگی قشنگش فرزند ما شد و بود و هست
مژگانم سام ارزوی ارامش مادر و پدرشو داره و بس
مثل همیشه صبور و بردبار باش عزیز دلم
یگانه نازنینم
خیلی خیلی متاسفم
خیلی روح بزرگی داری
امیدوارم غمت سبک بشه
واقعا کاری کردی قابل تحسینه
و خدا حتما اجر دنیوی و اخروی رو نصیبت میکنه

روزی که گذشت هیچ از او یاد مکن ...........فردا که نیامدست فریاد مکن .........
برنامده و گذشته بنیاد منه .............حالی خوش باش و عمر بر باد مکن
سلام یگانه عزیزم
معنی واقعی مادر بودن و "بهشت زیر پای مادران هست" را می توان از نوشته و احساست فهمید. تو روح بلندی داری و مطمن هستم که سام عزیز نیز خوشحال است. آرزوی صبر برای تو و همسرت می نمایم. امیدوارم امسال سال پر از شادی و سلامتی و خوشحالی باشد و بتوانی یک زندگی نو برای خود و همسرت بسازی.
یکسال گذشت!

تحمل دوری تو آسان نیست عزیز دلم

مثل یه خواب و رویا اومدی، دنیا رو از عطر و بوی خودت آکندی، ما رو قابل ندونستی و زود ترکمون کردی

به زندگی ما تابیدی و رفتی

سام خوبم

نازنینم

این دنیا لیاقت تو رو نداشت عزیزکم

زندگی زیباست ای زیبا پسند ....