2777
2789
عنوان

حق با کیه +اسکرین شات😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 95 پست
منم واقعا یه کاری میکنم که بهش خوش بکذره 🥺وضعیت مالیس خیلی خوبه کلا کار نمیکنه همیشه تایمش ازاده هم ...

خب شوهرت که سرکار نمیره پس بیشتر میتونی کنارش باشی همش برنامه بیرون بچین یا چه میدونم یکاری بهونه کن 

منم واقعا یه کاری میکنم که بهش خوش بکذره 🥺وضعیت مالیس خیلی خوبه کلا کار نمیکنه همیشه تایمش ازاده هم ...

من از خدامه خودم و شوهرم بیکار باشیم ولی پول داشته باشیم دیگه کلا همش مسافرتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب شوهرت که سرکار نمیره پس بیشتر میتونی کنارش باشی همش برنامه بیرون بچین یا چه میدونم یکاری بهونه کن ...

مگه زندکی میشه این جوری ؟ صبح تا شب مسافرت یا بیرون زندگی طبیعه کروناس ...بعد الان بگم بریم فلان جا میگه وای کار دارم شدید حالا بیکاره ها رفیقای خوبیم نداره خودشم خیلی شیطون و جذابه 

مگه زندکی میشه این جوری ؟ صبح تا شب مسافرت یا بیرون زندگی طبیعه کروناس ...بعد الان بگم بریم فلان جا ...

نه خب فقط بیرون نه تو خونم میتونی سرگرمی جور کنی از هرروشی که میدونی استفاده کن که جذبت شه کمتر با دوستاش باشه من خودم از رفیق بازی مرد متنفرم