2777
2789
عنوان

حق با کیه +اسکرین شات😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 95 پست
انقدر بدم میاد از ازدواج😐ب خاطر همین چیزا😐همه چیزو باید بشینی برا طرف توضیح بدی تازه اونم باور نکن ...

متاسفانه اینا دوطرفه ان چه بسا برای خانم ها بیشتر ..

دیر یازود باید یه سری چیزا رو قبول کنید

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺
اره دیگه  خوشبخت باشید😊💛

ولی زندگی با ادم رفیق باز خیلی سخته بچه ها راست میگن اگه ترک نکرد باهاش زیر یه سقف نرو 

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این دوره نامزدی دویتاشو به تو ترجیح میده...نمیخام بترسونمت خدا به دادت برسه بعدا

😓😓😓چه کنم که خودم کردم

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺
من ۸ سال تلاش کردم نتونستم شوهرمو درست کنم حالا موندم توش از دیروز اومدم خونه پدرم پریشب هر چی زده ب ...

☹😓چحوری کوچکترین خرفی بزنم میگه درکم نمیکنی 😏

ازدواج ینی درک متقابل نه اینکه زن و شوهر مثل اسیر و یا بازپرس با هم رفتار کنن دلیلی نداره بعد از ا ...

مشکل منم قسمت دوم صحبتای شماست عادت شده براش ،هروقت من اونجا باشم به بهانه خستگی وروز تعطیل میخوابه بعدم بلند میشه میره بیرون ،انگار نه انگار وجود دارم ، از نظر مالی که کم نزاره یعنی محبت کرده وگرنه من کاملا باحرفای شما موافقم اینجوری که دیکه ارامشی نمیمونه هرکی باید علایق خودشو دنبال کنه

افرین دقیقا همینه من از امروز زبان و شروع کردم باشگاهم که بستس باز شه دانشگاهم میرم اینا نبود که دیو ...

خانما باید تا حدی مستقل بشن که همه چی رو تو همسرشون نخوان پیدا کنن 

حال دلتون خوب همیشه❤

اسی مواظب باش نامزدت تواین رفیق بازیاش دچار دوست ناباب ومشکلاتش نشه که برای اروم شدن وفراموش کردن مش ...

من چجوری میتونم مواظب باشم حالم از وضعیتم بهم میخوره که اینجوری باید اویزون باشم وکنترل کنم بره به درک

من چجوری میتونم مواظب باشم حالم از وضعیتم بهم میخوره که اینجوری باید اویزون باشم وکنترل کنم بره به د ...

خوب شبای که میبینیش حواست جمع کن لباساش ودهنش بو سیگاری چیزی ببین میده 

خوب شبای که میبینیش حواست جمع کن لباساش ودهنش بو سیگاری چیزی ببین میده 

🤕میترسم ازچیزی که میترسم به سرم بیاد

افرین واقعا این که صبح تا شب بهشون یاد بدیم خسته میکنه منم بهش میگم کی خسته میشی فقط

بعد فقط بیخیالی اونا😐😕دقت کردی؟ دیونم میکنه

با چی وقتش و پر کردی عشقم

اول که واسه همه روزای تعطیل که خودمم تعطیلم برنامه میریزم یه بار میگم خرید یه بار میگم بیرون روزایی که سرکارم که خب خودشم میره اسنپ چون خرج و بدهیمون زیاد روزای عادیم که نه صب میره تا نه شب البته کلا خیلی به من وابستست ولی یکاری میکنم کنارم بهش خوش بگذره 

اول که واسه همه روزای تعطیل که خودمم تعطیلم برنامه میریزم یه بار میگم خرید یه بار میگم بیرون روزایی ...

منم واقعا یه کاری میکنم که بهش خوش بکذره 🥺وضعیت مالیس خیلی خوبه کلا کار نمیکنه همیشه تایمش ازاده همین الان من روزه خونه ام زنگ زدم با دوستاش رستوران بودن