2777
2789
عنوان

عکس های طبیعت ویلای من تو شمال. دوس دارین بیایین براتون بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 7749 بازدید | 219 پست
بسیار زیبا بود روحم زنده شد
♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداونـدا مـــرا آن ده که آن بـــــــه ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی قشنگ هستن عزیزم ...همیشه ب شادی و سلامتی ماهم از این جاهای خوشگل داشتیم ولی داییام قدرشو ندونستن و تیکه تیکه کردن منم استان گلستان هستم
ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚
سلام پیکو جان عکساتو دیدم عالی بود...منم گیلانی ام...(شرق البته) شوهرم رشتیه ...باباش هم اطراف رشت زمین داره...ما هم هرازگاهی میریم اونجا...خیلی خوبه...اینقدرررررررررررردوست دارم اطراف سفیدرود رووووووووووووو... سدتاریک(اگه درست گفته باشم) رو هم خیلی دوس دارم........... منم بیام کلوپت
لیلوی من دوستت داااااااااااااااااااااااااارم
2805
سلام پیکو جان خیلی قشنگ بود.ویلاتون کدوم سمت شماله؟مازندرانی یا گیلان
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=892353&postID=34992383 مشاوره حقوقی رایگان............ فاطمه ساداتم
هشت صبح 92/12/26 پا به این دنیای قشنگ گذاشت.در 37 هفته و 3 روز

الان 13 lماهشه قربونش بره مامانش
من را هم دعوت کن . البته شاید بدونم شما توی کدوم شهرستان هستید . این عکسها من را برد به زمان قدیم . خونه پدربزرگ من هم اینطوری بود . اما حالا که دست وارث ها افتاده دیکه آن با صفایی را نداره
تو روستای ما خرید فروش نمیشه.. ولی روستای مجاور تا همین متری 40 تومن پنجاه تومن تهرانیا میان مفت میخرن واقعا ناراحت میشم نمیدونن چی دارن.. الان خونواده شوهرم چهارده هزار متر تو بهترین منطقه که من عااااشق ویوشم و اون رودخونه و کوه و خلوتش بعد گذاشتن متری 15 تومن. میگن چون زیاده گرون بذاریم نمیخرن
وقتی تو باشی زندگی برایم زیباست..عاشقی برایم بامعناست..وقتی توباشی قلبم بی آرزوهاست..ای تنها آرزوی من درلحظه تنهایی!وقتی تو عزیزدلم باشی سرپناهم باشی طلوع آفتاب برایم یک روز پر خاطره دیگر باتوست! وقتی تو باشی من نیز هستم زیرا تو درون قلبم هستی !پس با من باش ای عاشقانه جاودانه ام بیا تا باهم بخوانیم ترانه عاشقانه ام را که برای تو سروده ام.. ای توکه بی تو بودن برایم خواب همیشکی است..
نه عزیزم من اسب ندارم.. ما تو شهریم
وقتی تو باشی زندگی برایم زیباست..عاشقی برایم بامعناست..وقتی توباشی قلبم بی آرزوهاست..ای تنها آرزوی من درلحظه تنهایی!وقتی تو عزیزدلم باشی سرپناهم باشی طلوع آفتاب برایم یک روز پر خاطره دیگر باتوست! وقتی تو باشی من نیز هستم زیرا تو درون قلبم هستی !پس با من باش ای عاشقانه جاودانه ام بیا تا باهم بخوانیم ترانه عاشقانه ام را که برای تو سروده ام.. ای توکه بی تو بودن برایم خواب همیشکی است..
سلام ماه سان جون خوبی ؟
2810