2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا چنان  میگی آخی انگار به اسارت گرفته شدیم کنکورتون چطور بود؟

🤣🤣

آسون

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
درسته دخترای سمپاد سرشون تو کتاب بوده و اهل اکیپای مختلف دخترو پسر نبودن و ب تیپ و قیافشون زیاد نمیر ...

😐

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
درسته دخترای سمپاد سرشون تو کتاب بوده و اهل اکیپای مختلف دخترو پسر نبودن و ب تیپ و قیافشون زیاد نمیر ...

سرشون تو کتاب هست ولی چرا نباید به قبافشون برسن ؟

ما هم مثل شما هستیم فقط یه تایم هوایی از مهمونی و بیرون این چیزا رو میزنیم دلیل نمیشه که به خودمون نرسیم😊

قدیما سمپاد میرفتم اون وقت دردسر داشت مثل الان همه جا نبود فقط یه دونه بود تو استان اونم تو رشت بود رفته بودم اونجا 

و نتیجش اینه تفریح نداری فقط باید کتاب بخونی همش سردرد از رویه درس خوندن ولی رویه اینده تاثیر داره 

سرشون تو کتاب هست ولی چرا نباید به قبافشون برسن ؟ ما هم مثل شما هستیم فقط یه تایم هوایی از مهمونی و ...

منم با شما هم نظر هستم 

الان میان همین حرفا رو درباره دخترای چادر میزنن که اصلااااا درست نیست 

بعلاوه نمیشه به همه بچه های یک مدرسه اینو ربط داد 

به علایق و گرم یا سرد بودن مزاج طرف مربوطه نه سمپاد 

التماس دعای شدید

معلمای خشککککک

البته معلم خوبم دارم ولی خیلی‌ کم

بعد از این میسوزم که من باید چهارتا امتحان شیمی فیزیک زیست زمین‌شناسی بدم اونم در صورتی که ننوز دبیرستان نرفتم بعد همسنام فقط علوو میخونن میره پی کارش😐

ز هشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد دلا دیوانه شو! دیوانگی هم عالمی دارد   
2810