2777
2789
عنوان

درمان گیاهی سردرد میگرنی کی تجربه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 9537 بازدید | 41 پست
قطره بنفشه تو بینی میریزی که بره تو گلو؟؟

نهعزیزم تو گلو که نمیره باید بالش زیر کتف بذاری که سرت قسمت پایین قرار بگیره و قطره وارد سر بشه

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
کم کم خوب میشی پس...روزهای سختش گذشته....اگر تپش قلب خیلی اذیتت کرد برو دکتر....شاید بهت پراپانوول ۵ ...

اعتیاد اور نیس؟؟

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قطره بنفشه کنجد طب اسلامی..یه چیزی شبیه معجزه ست. من چندین ساله میگرن قاعدگی داشتم الحمدالله راحت ش ...

عزیزم چند وقت استفاده کردی ؟ وقتی میریختی داخل بینی تون می سوخت ؟ من هر موقع میریزم تا مغزم نیم ساعت خیلی میسوزه ؟ میشه کمکم کنی 

سلام عزیزان منم میگرن دارم حدود دو ماه استخودوس + سنبل طیب خوردم فوق العاده عالی بود،الانم هر از چند گاهی میخورم تا برنگرده ،خیلی بد بود سوء ظن و افسردگی و بد بینی و بی حالی و استرس و تهوع ....همشو داشتم،الان الحمدلله خیلی بهترم خواستم بگم تا شماهم بهره ببرید و خوب بشید ان شاءالله 

سلام عزیزان منم میگرن دارم حدود دو ماه استخودوس + سنبل طیب خوردم فوق العاده عالی بود،الانم هر از چند ...

مرسی عزیزم از خیرخواهیت  اینکه میگن اعتیادآور راسته؟؟؟بعد اینکه طبعش گرمه واسه گرم مزاجا مشکل ایجاد نمیکنه؟؟

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
بیشتر ببینید
مرسی عزیزم از خیرخواهیت  اینکه میگن اعتیادآور راسته؟؟؟بعد اینکه طبعش گرمه واسه گرم مزاجا مشکل ا ...

دومدل میگرن داریم،میگرن طبع گرم و میگرن طبع سرد،میگرن من از نوع سردش بود،وقتی حموم میرفتم با اینکه سشوار میکشیدم بازم سردرد داشتم،الحمدلله این دمنوش رو خوردم خوب شدم

اما تو عطاری ها هم عرق  ترکیب شده این دو تا گیاه رو به اسم درمان جادویی میگرن میفروشن،که البته توصیه شده که عرق هاشون رو جداگانه تهیه کنن و خودشون ترکیب کنن،درضمن من ۲ ماه خوردم اعتیاد آور نبود

به کسایی ام که افسردگی ناشی از سردی مغز داشتن هم توصیه کردم مصرف کنن

بچه ها اگر به دنبال درمان قطعی میگرن هستید برید پیش دکتر آریانی روشی که استفاده می کنن جدیده واقعا جواب میده و طولانی مدت اثرش میمونه به خاطر اینکه اول بررسی میکنه ببینه دلیلش و منشا سردردتون از چیه متناسب اون روش درمانی به کار میبره

یسری داروهای تزریقی داره بلاک اعصاب داره دستگاه آر اف داره که برای هر شخصی متناسب اون درمان میکنه من از وقتی پیداش کردم و دیدم جواب میده روش درمانی شون به همه آشناهام هر کی سراغ میگیره اونو معرفی میکنم

قطره بنفشه کنجد طب اسلامی..یه چیزی شبیه معجزه ست. من چندین ساله میگرن قاعدگی داشتم الحمدالله راحت ش ...

عزیزم الانم میگرن دارید؟؟

تو کوچه ماهم یکروز عروسی میشه  حالا می بینی چی میشه.  ولی اینروزا مهم بود بدونی کی میمونه پیشت 🥰😍