2777
2789
عنوان

درمان گیاهی سردرد میگرنی کی تجربه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 9664 بازدید | 41 پست
از دو طرف پشت سرم میگیره بخاطر اینکه حمله عصبی میشدم ولش کردم یدفعه و جرات ندارم بخورم‌کافئین بخاطر ...

پانیک داری؟؟؟؟

میدونی کسانی که میگرن دارن به خاطر شدت درد زیاد و قرص های مسکنی که میخورن پانیک میشن؟؟؟؟

خودمم این جور شدم

قطره بنفشه کنجد طب اسلامی..یه چیزی شبیه معجزه ست. من چندین ساله میگرن قاعدگی داشتم الحمدالله راحت ش ...

قطره بنفشه تو بینی میریزی که بره تو گلو؟؟

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پانیک داری؟؟؟؟ میدونی کسانی که میگرن دارن به خاطر شدت درد زیاد و قرص های مسکنی که میخورن پانیک میشن ...

من قهوه میخوردم هیچ قرصی شروع نکردم چونومیدونم فقط کنترل میکنه و بدرد نمیخوره من تپش قلب و گلو درد میگیرم

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
بیشتر ببینید
خدا خیرت بده، آخه خیلی تحقیق کرده بودم، خود دکترا می گن، تمیز کردن سینوس‌ها هست، که به دارو جواب بد ...

همسر من شیراز عمل کرد....دکتر روشنی...با اندوسکوپی بینی و سینوس...

ممنون ازت دوستم، انشالله همیشه سالم و سرحال باشید

خواهش میکنم گلم...اول برو سی تی...بزار کرونا بهتر بشه...اگر گفتن سینوزیت داری و مزمن هست عمل کن..راحت میشی...بعد حمام هم همیشه موهات و پیشونیت رو گرم کن

وااااای قهوه برای میگرن و تپش قلب سم هست...نخورر

وای ا ن شب فشارم افتاد و رفتم سرم زدن دچار حمله عصبی شدم دیکه متاسفانه یهو قطعش کزدم و الان درگیر ترکشم سردردای میگرنی  چکار‌گنم 

بیشتر ببینید
وای ا ن شب فشارم افتاد و رفتم سرم زدن دچار حمله عصبی شدم دیکه متاسفانه یهو قطعش کزدم و الان درگیر تر ...

قهوه رو یه دفعه نزار کنار...یواش یواش کمش کن...رقیق تر درست کن...و کم مزه تر.....

عرقیجات گرم بخور...بابونه...اسطوخودوس...مایعات زیاد بخور

پانیک داری؟؟؟؟ میدونی کسانی که میگرن دارن به خاطر شدت درد زیاد و قرص های مسکنی که میخورن پانیک میشن ...

یه چیز دیگه شبا اصلا خوابم نمیبررره اصلااااا 

بیشتر ببینید
طبع قهوه سرد هست...هم واسه میگرن بده هم پانیک...کافیین داره تپش قلب میگیری بعدش

میدونم الان ۲۵روزه نخوردم الان تو بدنمه هنوز

بیشتر ببینید
میدونم الان ۲۵روزه نخوردم الان تو بدنمه هنوز

کم کم خوب میشی پس...روزهای سختش گذشته....اگر تپش قلب خیلی اذیتت کرد برو دکتر....شاید بهت پراپانوول ۵ یا ۱۰ بده...هم واسه میگرن خوبه هم پانیک هم تپش قلب