2777
2789
عنوان

اگه تک فرزند هستید یا کسی رو می شناسید که تک فرزند باشه به من کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 20487 بازدید | 183 پست
منم یه پسر 10 ساله دارم و الانم 32 سالمه.خیلی هم از نوع زندگیم و تک فرزندی پسرم راضیم.والله خواهر شوهرم سه تا بچه داره که اخریش هم سن بچه منه.این پسر هم ناخون می خوره هم خیلی شاگرد تنبلیه یعنی کلاس سوم ساعت رو بلد نیست بخونه و هم 24 ساعت پی اس پی بازی می کنه.یه بچه منزوی...هیچ از پسر من سرتر نیست که خیلی هم وضعش خرابه در حدی که خودم بردمش پیش دکتر خوشابی و گفت که تیک عصبی داره و ریسپریدون داد بهش که بازم متاسفانه مامانش چون درگیر پسر بزرگه و دختر وسطی هست و ماجراهای سن بلوغ و اون یکی هم دانشگاه و خوابگاه و...اصلا انگار نه انگار.والا من که میبینم جز ظلم در حق این کوچیکه هیچ چی نشده.به زور ایپد رو میدن دستش و کارتون نت ورک رو روشن میکنن که ساکت بشه.یعنی چطوری میتونم قبول کنم که این بچه به نفعشه که تو یه خانواده پر جمعیته؟؟؟؟؟خودم هم یه خواهر دارم که دکتره و رزیدنت تو یه شهر خیلی دور که اگه باشه سالی یه بار من بهش زنگ بزنم.تازه چند سال پیش همسایه روبروی خونمون سر ارث و میراث همه خواهر برادراشو قتل عام کرد.می خوام اصلا بچم لوس و بچه ننه بمونه ولیییییییییییی اینطوری اواره نشه.به هر حال من که محالههههههه بچه بیارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اون خبر رو سیو کردم.این یه قسمتشه

خلاصه حادثه این است: مردی 57ساله به نام حمیدرضا ساعت 19 روز پنجشنبه 30 مهرماه در یک کشتار دسته‌جمعی مادر، شوهرخواهر و خواهرزاده‌اش را به همراه رئیس شعبه 608 شورای حل اختلاف و یک وکیل دادگستری به قتل رساند. او بعد از جنایت از خانه مادرش فرار کرد و به منزل خودش در خیابان ولنجک رفت و یک روز بعد دستگیر شد. انگیزه این قتل‌عام اختلاف حمیدرضا با خانواده‌اش بر سر تقسیم ارثیه پدری بود و مبلغ ارث 40 میلیارد تومان. متهم بعد از دستگیری هیچ مقاومتی نکرد و جزئیات جنایت را توضیح داد. حمیدرضا از ارتکاب جنایت ابراز پشیمانی می‌کند اما همچنان حق را به جانب خودش می‌داند: �دو خواهرم ارثیه پدری مرا تصاحب کرده بودند. آنها مادرم را هم طرف خودشان کشانده و مرا تنها گذاشته بودند. ارثیه حق من بود. خواسته زیادی نداشتم اما آنها حاضر نبودند حرفم را قبول کنند برای همین شکایت کردم اما اوضاع طوری پیش رفت که مطمئن شدم از راه قانونی به حق و حقوقم نمی‌رسم. برای همین هم یک لحظه عصبانی شدم و دست به اسلحه بردم.�

هرروز همشون میفتادن جون هم .نمی دونی به چه چیز هایی خواهر برادر همو تهدید می کردن
خدا رو شکر می کنم که بچه هام دوتا هستن و تنها نیستن.....

اینده دخترم یه برادر داره که میتونه روش حساب کنه و پسرم هم همینظور یه خواهر که دلسوزش باشه
دور باش اما نزدیک، من از نزدیک بودن های دور میترسم.
سلام تک فرزندی بزرگترین ظلمیه که در حق اون بچه پدرومادرش و همسر ایندش میشه من شوشو تک فرزنده وباعث شده همیشه تنها باشه حالام که بازمنم هستم بازم این احساس تنهاییو داره بابا به بی کسی بچه ها نگاه کنین موقع ازدواج من خواهر برادر مادر پدر و همه دوروبرم بودن اما شوشوم فقط یه مادر داره میگفت شب حنا بندون وقتی رفتم خونه خودمون گریم گرفته وقتی میدیدم توهمه پیشتن اما من به جز مامیم کسی تو خونه نیست الانم چون بچه دوروبرش نبوده به شدت ازبچه ها بدش میادمیگه اعصابمو خورد میکنن فکرکنین چند ساله دیگه خدای نکرده اون بچه مادرو پدرشو ازدست بده چقدتنهاس کسی کنارش نمیمونه چون اقوام درجه اول نیستن
شوشو من با پسرعمه دخترعمه هاش صمیمیه اما وقتی پاش میفته همه دست بدست هم میدنو مقابلش وایمیسن اونجاهاس میفهمه هرچقدم بهشون نزدیک باشه اما باز یه فاصله ای باهاشون داره بخدا خیلی ظلمه تازه من الان باید نقش عروس نقش دخترو پسروشوهرو واسه مامانه شوشو بازی کنم اخرسر باز ناراضیه همیشه باید دراختیارش باشیم چون تنهاس
شوشو من با پسرعمه دخترعمه هاش صمیمیه اما وقتی پاش میفته همه دست بدست هم میدنو مقابلش وایمیسن اونجاهاس میفهمه هرچقدم بهشون نزدیک باشه اما باز یه فاصله ای باهاشون داره بخدا خیلی ظلمه

اخ گفتی...........................................
تک فرزندی اصلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

وای اگه بدونید بچه دوم چقدر زندگی رو شیرین تر میکنههههههههههههه ....................

چقدر شیرین تر از بچه اول میشه .............

حتما تجربه کنید .....................

بعدا پشیمون میشیدا ..............
خدایا مرا ببخش به خاطر درهایی که زدم ولی خانه تو نبود 
شاید در اینده خواهر و برادری خوبی برای هم نباشن و بدرد هم نخورن مثل خیلیها...

ولی بازم من میگم به تربیت مادر و پدر ربط داره که نزارن بین بچه ها فاصله بیوفته.....

وتازه بودشون هم خنثی هم باشن بهتر از نبودشونه....
شاید در اینده خواهر و برادر خوبی برای هم نباشن و بدرد هم نخورن مثل خیلیها...

ولی بازم من میگم به تربیت مادر و پدر ربط داره که نزارن بین بچه ها فاصله بیوفته.....

وتازه بودشون حتی اگه خنثی هم باشن بهتر از نبودشونه....
من خودم تک دخترم وهمیشه حسرت یک خواهر داشتم خیی سخته تک فرزند بودن
تازه من دوستای داشتم که تک فرزند بودن وهمیشه تنها بودند وخودشون دوتا اوردن حالا
وکسای که اطرافم هستند وهمیشه میگفتند یک دونه بچهه حالا که بچههاشون بزرگ شدن پشیمون هستند که چرا با فاصله سنی کم نیوردن ودیگه سنشون هم بالاست ونمیتونن بچه بیارن
2810