2777
2789
عنوان

اگه تک فرزند هستید یا کسی رو می شناسید که تک فرزند باشه به من کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 20487 بازدید | 183 پست
همسرمن تک فرزنده..دوستای خوبی داره که ار هزارتا برادر براش بهترن..کاملا اجتماعی و روحیه شاد و مستقلی داره که من همیشه مدیون تربیت صحیح مادرشم...ما هم یه دختر 20 ماهه داریم و دیگه هم بچه نمی خوایم ..درسته که باید به فکر بچه بود ولی ما هم آدمیم..جوونیم ودوست داریم از زندگیمون لذت ببریم..من و همسرم عاشق بچه هستیم و خدا روشکر در کل بچه آروم و بی دردسری داریم ولی اصلا دلیل نمی شه که یه دونه دیگه بیاریم به امید اینکه آینده پشت هم باشن..آینده قابل پیشبینی نیست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا من یه برادر بزرگتر از خودم دارم ینی دو سال ازم بزرگتره تنها خاطره بچگی که بهاش دارم دعواها و کتکایی بود که ازش میخوردم الانم که بزرگ شدین هیچ کمکی تا حالا بهم نکرده و همیشه سربارم هم بوده ینی واقعا بود و نبودش تو زندگیم یکیه به نظرم اگه اون یا من یدونه بودیم الان زندگیه بهتری داشتیم مامانم هم همش منت میزاره که شماها بچه های بدی بودید و من جوونیمو به پاتون ریختمو از این داستانا خب بابا چه کاریه یدونه بیار شاهانه بزرگش کن و تحویل اجتماع بده هم خودت به زندگیت میرسی هم از بودن اون بچه لذت میبری هم اینکه با تربیت صحیح اون بچه یه ادمه خوب تحویل اجتماع میدی که هر کسی دوست داشته باشه باهاش باشه پس من واقعا نیاز و ضرورتی نمیبینم که یه بچه دیگه تو این دنیا بیارم بد روزی صد بار بگم وااااااای شما ها کی بزرگ میشید من راحت شم این واقعا خیلی بده به نظرم
اگر خدا آرزویی در دلت انداخت بدان توان رسیدن به آن را در تو دیده ...

من دو ساله درگیرم که بچه دیگه ی داشته باشم یا نه .الان بقول بچه ها تو اقدامم وقتی نمیشه میگم بهتره بی خیال بشم از طرفی میگم وقتی من مردم بچه ام هیچ کسو نداره خلاصه وکه تصمیم گیری سخته
عجب خیاط ماهریست دنیا...دل هیچکس را برای من تنگ ندوخت....
مهسا جان من خیلی باتو موافقم تصمیم گیری سختیه.خوشبحال اونایی که تصمیم خودشون رو گرفتن.اما تنها تصمیمی که من فعلا گرفتم یه چند سالی صبر هستش تا توی این چند سال تجربه های بیشتری بدست بیارم و منم تصمیم خودم رو بگیرم.
برای شادی و خوشبختی خودتون و بچه هاتون دعا می کنم.
مامان اتنا جون کاملا حرفتون درسته ولی من واقعا تصمیم ندارم دیگه بچه دار شم چون واقعا اعصابشو ندارم اصلااا
اگر خدا آرزویی در دلت انداخت بدان توان رسیدن به آن را در تو دیده ...

من تمام صفحاتو نخوندم
ولی ب نظر من تک فرزندی تو این جامعه خیلی بهتره
در ضمن این حرف که بعدا پشت هم باشن اصلا صد در صد نیست خیلی هم که عاشق هم باشن اگر ازدواج بکنن و همسرشون اجازه نده کاری برای هم بکنن بهتون اطمینان میدم زندگی زناشوییشون و بچشونو ول نمیکنن خواهر و برادرو بگیرن خیلی نادر اینکارو میکنن
ب جز همبازی بودن تو بچگی ک اونم با دعوا و لجبازی و حسادت همراهه خاصیت دیگه ای برای هم ندارن فقط جای همدیگرو تنگ میکنن
پرنس کوچکم دوساله شد
من با تک فرزندی موافق نیستم درسته که معمولا امروزه خواهر برادرا بعد از ازدواج رفتارشون تغییر میکنه وروابطشون کم میشه ولی به نظرمن رابطه دوستی هرچقدرهم صمیمی باشه استحکام وبقای رابطه خونی را نداره وتک فرزند یا تنهاست یادرگیرروابط مقطعی.
ما سه تا بچه ایم و خیلی راضی هستیم که تنها نیستیم و خیلی همدیگه رو دوست اریم خودمم از تک فرزندی خوشم نمیاد و اگه بتونم حتما بازم بچه میارم تا پسرم هم طعم خواهر یا برادر داشتن رو بچشه
من خودم تک دخترم اما تک فرزند نیستم.با اینکه برادر دارم ولی احساس تنهایی میکنم.
چند تا دوست تک فرزند دارم. یکیشون واقعا خله. 22 سالشه رفتارش دقیقا مثل دخترای 10 ساله میمونه. حرف زدنش. طوری که تو دانشگاه پسرا مسخره اش میکردن. واقعا خانوادش بد تربیتش کرده بودن. فوق العاده حساس و فوق العاده مغرور بود.
اما یکی دیگه از دوستام که تک فرزند بود خیلی دختر خوب و موجهی بود.
من به این فکر میکنم که کسایی که تک فرزند هستن بالاخره بعد از 120سال پدر مادرشون رو از دست میدن. خواهر برادر هم که ندارن. در نتیجه هیچ خواهرزاده و برادر زاده ای هم نخواهند داشت. و از فامیل نسبی محروم میشن. اینش خیلی بده.
اکثر تک فرزندها مشکلات تربیتی دارن مگر اینکه خیلی تو تربیتشون دقت کرد.
من خودم با دو بچه موافقم.
من خودم با داداشام خیلی دعوا میکنم تا جاییکه حتی گاهی احساس میکنم ازشون متنفرم. اما بعد تو مشکلات به تنها کسی که رو میندازم پدر و مادر و برادرای خودمه که در نهایت کمکم میکنن.

حضرت علی یه جمله داره که میگه انسان هرگز از قوم و خویش بی نیاز نخواهد شد.

پدرم وعموم سر مسایلی با هم قطع رابطه بودن و سایه ی هم رو با تیر میزدن. بعد عموم دچار یک تومور مغزی شد که دکتر گفته بود اگه به موقع عمل بشه خوب میشه. حدودا 15 سال پیش چند میلیون پول میخواست. پول زیادی بود. عموم به همه ی غریبه ها رو انداخت ولی هیچکس اون پول رو بهش نداد. اگه عمل نمیکرد می مرد. بعد در نهایت مجبور شد بیاد پیش بابام. بابام هم با اینکه دل خوشی ازش نداشت تمام پول عملشو داد. جالب اینجاست چند سال بعد دوباره با هم دعواشون شد و الان باز هم با هم قهرن ولی تو مشکلات بالاخره فامیل به داد آدم میرسه نه غریبه ی تو خیابون.
به همین خاطر میگن فامیل گوشت همو میخورن ولی استخوون هم دور نمیندازن.
2810