2777
2789
عنوان

تورو خدا ناشکری نکنید!!!!!!!!!!!!!

2125 بازدید | 9 پست
بچه ها من یه مدت بود همش نق می زدم زندگی متوسطی داریم دوست داشتم از نظر مالی بیشتر پیشرفت کنیم ولی یهو تو عرض یه هفته کمتر هم پمپ کولرمون سوخت هم لامپ تصویر LCD مون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
زندگی بدون عشق ومحبت هیچ معنایی پیدا نمیکنه
مرسی مامان حنانه جون ازاینکه باهام همدردی کردی به خدا هرماه به آخر ماه نرسیده یه چاله ای برا حقوق خودمو شوهرم کنده میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی مامان حنانه جون ازاینکه باهام همدردی کردی به خدا هرماه به آخر ماه نرسیده یه چاله ای برا حقوق خودمو شوهرم کنده میشه
2805
همه همین طورین اول چاله ها کنده میشه بعدا پول میرسه که معمولا پول نمیتونه همه چاله ها را پر کنه
اما بازم خدا را شکررررررررررررررررررررر ...........از ما بدتر هم خیلی ها هستند
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
هههههههههه . ما هم همیشه همین مشکل رو داریم . شغل دوم همسرم درآمد ثابتی نداره . حقوق شغل اولش که همه اش میره پای قسط و مخارج خونه .
هر وقت که درآمد شغل دومش میره بالا ، دقیقاً آخر همون ماه یه خرجی میفته روی دستمون . یه ماه رسیور می سوزه ، یه ماه دینام کولر ... یه ماه جارو برقی ...

ولی بازم خدا رو شکررررررررر که از پس مخارجمون بر میایم ...
حالا بزارین من بگم
ما جدیدا ماشین خریدیم 1 ماهی مهمون مامان اینا شهرستان بودم خانواده عمومم او نجا مهمون بودم من معمولا واسه یه هفته هم که میرفتم پیش مامانم اینا حداقل 150 خرج میکردم اما ایندفعه هرکس هر چی میگفت به شوخی میگفتم ندارم از کجا بیارم
اصلا خرج نمیکردم
تا اینکه داییم ماشین خریده بود و گفت بریم یه دوری بزنیم منم سوئچو گرفتم پشت فرمون نشستم و از کوچه که خواستیم بیایم بیرون تصادف کردیم و منم 200 پیاده شدم
خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش
من که همیشه اگه یه ذره تو دلم بخوام از خدا ناراحت شم یا دست و پام حین غذا پختن میسوزه یا یه صحنه دلخراشی رو حتما اون روز می بینم
اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر بحق سیده زینب سلام الله علیها