2777
2789
عنوان

کمک لطفا!!

891 بازدید | 8 پست
من یه پدرم ! پدری که مورد لطف و عنایت خداوند واقع شدم و خداوند این هدیه ی بهشتی رو 4 ماه پیش بهمون داد .
یه مسئله ای هست که من خیلی حساسم ! حساسیتم روی بچه اس ! تا ناراحتی کودکی رو ببینم زود اشکم در میآد . الان هم دقیقا روی بچه ی خودم حساسترم و الان که دو روزه تب کرده ، دارم دیوونه میشم . چیکار کنم !؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باباها اولاش همش اشکشون در می آد. یواش یواش عادت می کنن و بعضی هاشون بعدشم غر غرشون در می آد :). نگران نباشید بیشتر باباها مث شما هستن. اما سعی کنید آروم باشید و آرامشتونو رو به مادر و بچه منتقل کنید چون این ترس ها اثر بدی روی هردوتاشون میگذاره.
خدایا ممنون که مرا زن آفریدی و مادرم کردی تا لذت عشق واقعی را بچشم
با نظر مامان آرتین کاملا موافقم بخصوص (( اما سعی کنید آروم باشید و آرامشتونو رو به مادر و بچه منتقل کنید چون این ترس ها اثر بدی روی هردوتاشون میگذاره. ))
**بیادت هستم .نگـو تکراریست ....شاید روزی برسد که نباشم تا تکرارش کنم ...**