2777
2789
عنوان

با زبانه تندم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1582 بازدید | 102 پست
سلام عزیزم منم آذر ماهی هستم وتولدم هم شب یلداس منم دقیقا مثل شمام همسر منم میگه یکی بدو نکن میگه حاضرجوابی اما نمیتونم خودم رو کنترل کنم اصلا کینه ای نیستم اما زود جواب میدم خیلییییییی زود هم ناراحت میشم زود هم از یادمیبرم کاش منم بتونم جلوی زبونم رو بگیرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
من که نمی تونم جواب تیکه هاشونو بدم . تازه چند سال اول هم برا اینکه اونا ناراحت نشن به روی خودمم نمی آوردم که تیکه هاتونو می فهمم . مثلا احترام می زاشتم بعدش شنیدم که گفتن این گیجه و نمی فهمه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! کاش می تونستم مثل خودشون باشم
رَبّ هَبْ لی مِنْ لَّدُنْکَ ذُریَّتة الطَیِّبة اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا «پروردگارا از جانب خود به من ذریه ای پاک عطا کن ؛ همانا که تو شنونده دعا هستی»
شیدا جون من مشکلم اینه که یادم نمیره مثلا سال اول ازدواجمون دختر خواهر شوهرم مهمونی گرفت منا نگفت منم امسال مهمونی گرفتم نگفتمش وقتی خواهر شوهرم تو مهمونی گفت دختر منا با شوهرش نگفتی منم جلو همه گفتم مگه سه ساله پیش مهمونی داد منا گفت این به اون اون گفت هنوز یادت نرفته بابا بعد اون وقت 100 تا مهمونی داد
خدایا گوش کن به التماسهای من شرمسارم که با حال مستی به سوی تو کرده ام دست نیاز درازمرا گوش کن ، مرا بپذیر که جز تو ندارم قبله ای برای نماز
یا مثلا وقتی مادر شوهرم زنگ میرد به گوشی شوهرم میزد دعوت میکرد منم نرفتم بعد که گفت منم گفتم خودم دوتا خط دارم خونه هم تلفن داره شما به گوشی پسرت زنگ میزنی یعنی اونا دعوت کردی
خدایا گوش کن به التماسهای من شرمسارم که با حال مستی به سوی تو کرده ام دست نیاز درازمرا گوش کن ، مرا بپذیر که جز تو ندارم قبله ای برای نماز
شیدا جون من اونم یادم نمیره نمیدونم چیکار کنم بخدا فقط شوهرم کناه داره الهی من فداش
جرات داره همکاری نکنه دق دلما سر مامانش و خواهراش خالی میکنم
2810