2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر ۸ ساله م😢 ...کسی تجربه ش داره ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 78950 بازدید | 689 پست
بفرستنش بسکتبال و والیبال خیلی تو قد تاثیر داره

صخره نوردی میرفت خیلی دوست داشت لعنت ب کرونا ک گند زد ب همه چیز

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
دقیقا ۸ سال و ۲ ماه  وزن ۲۴ قد ۱۳۰

استارتر بارفیکس کارکنه قدش بلند شه من والیبال رفتم قد کشیدم آخر۱۰سالم پریود شدم خودت و دخترو استرسی نکن تو روخدا از لحاط روحی هم ببزش مشاور آماده بشه

من وکالت زندگی ام را به⁦❤️⁩خدا⁦❤️⁩داده ام چرا که خدای من بهترین وکیل است، وطبق ماده ۶۶۷ق.م وکیل بایدمصلحت موکل خود را به بهترین شکل مراعات کند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن هنوز ولی من ۵ ماه پیش ک متوجه شدم فرداش شروع کردم دکتر رفتن ۱ ماه تمام دور چکاب ش بودم  ولی م ...

سلام عزیزم،از وقتی دخترم دنیا اومده ناحیه تناسلی وزیر بغلش پرمو بور هست،یعنی ببرم دکتر؟

دنیام دخترم
من خودم خیلی دیر به بلوغ رسیدم😦😦😦 داشتم میرفتم اول دبیرستان تازه پریود شدم فکرکن دوستام همه ازچ ...

منم ۳راهنمایی بودم ک شدم 😂

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
سلام عزیزم،از وقتی دخترم دنیا اومده ناحیه تناسلی وزیر بغلش پرمو بور هست،یعنی ببرم دکتر؟

همینه دیگه همه همینن

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  
صد بار بردم دکتر میگه هیجی نیست هیجی بهش نداد فقط زینک گذاشت تا سینه ش هم درومد داغونم از دیشب تا حا ...

زینک اینا میدن که قد اینا رشد کنه با یه چیز دیگه که تناسب اندامش یکی بشه فکر کنم کلسیم بود.منم هیلیارو دیدم ببر دکتر زنان چون از هورمون اینا سردرمیارن دکتر غدد اسمشو اگه یادم اومد میگم من دانشگاه تهران رفتم ولی واسه یه چیز دیکه آزمایش اینا دادم عکس از مچ دست انداختم.

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
زینک اینا میدن که قد اینا رشد کنه با یه چیز دیگه که تناسب اندامش یکی بشه فکر کنم کلسیم بود.منم هیلیا ...

مچ دست انداختم ولی ۶ ماه بزرگتر نشون داد دکتر گفت طبیعی این اختلاف

ببین من ۸ سینه دراوردم همَشششش معذب بودم کسی نبینه راحت نمیتونستم با همسنام بازی کنم 

اره واقعا من ۱۰ سالم بود ولی باز معذب بودم دوستام هیچ کدوم نداشتن الان باز سن بلوع کمتر هم شده

علامت اولیه ک ۷ سال و نیم داشت الان وسط پروسه س احتمالا ۹ سال و نیم نهایت ۱۰ ساله پریود بشه  یع ...

ببین آره دیرتر بشه بهتره، کوچیکه هنوز ولی زودرس نیست که بخوای دارو و آمپول بزنی، دیر و زود شدن هم ژنتیکه، قد هم به ژنه من اول راهنمایی پریود شدم ولی قدم ۱۶۸ هست خواهرم هم همون حدود شد قدش ۱۷۵، ژنمون هم زود پریود میشیم هم قدمون بلنده به خونواده پدری رفتیم، الان دختر من ۷ سال و نیمشه ولی علامت بلوغ نداره، به نظرم اون بیشتر به عمه هاش رفته تا من، شاید دیرتر پریود شه ولی مطمئنم از من کوتاه تر میشه، اصلا قد بلند نیست 

شما هم الان با این کارایی که میکنید بیشتر بچه رو نگران و مضطرب میکنید و تاثیر منفی روش می ذارید، آمپول هم مطمئنا عوارض خودش رو داره، اگه خیلی زود بود آره استفاده میکردین ولی الان اونقدر زود نیست به نظرم، باز با یه دکتر دیگه مشورت کنید ولی دور از استرس

دوست من نه سالگی بلوغ رسید ماشالا قدبلند هم شد .یک و هفتاد و خوردی

هیچ مشکلیم نداشت .بیشتر از لحاظ روحی روش کار کن وقتی نگرانی شمارو میبینه معلوم دیگ استرس پیدا میکنه و بدش میاد از بلوغ و.....

قد ارثی هست فکر نکنم ربطی به سن بلوغ داشت باشه.من دیر بلوغ رسیدم قدم معمولی خواهرم زود رسید ولی از من بلندتر 

ببین آره دیرتر بشه بهتره، کوچیکه هنوز ولی زودرس نیست که بخوای دارو و آمپول بزنی، دیر و زود شدن هم ژن ...

اخه دخترم قدش متوسط زودتر بلوغ برسه حتما کوتوله میشه

دوست من نه سالگی بلوغ رسید ماشالا قدبلند هم شد .یک و هفتاد و خوردی هیچ مشکلیم نداشت .بیشتر از لحاظ ...

قدش اون قد بلند نیست الان ۱۳۰ برا سنش خوبه ب شرطی ک دیر بلوغ برسه  اگ زودتر بشه ۱۵۰ شاید بشه

قدش اون قد بلند نیست الان ۱۳۰ برا سنش خوبه ب شرطی ک دیر بلوغ برسه  اگ زودتر بشه ۱۵۰ شاید بشه

دندونهای دائمی جلو پایین وبالاش در اومده ؟چون شنیدم اگه دندون دائمی زود دربیاد بلوغشم زودتره