2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر ۸ ساله م😢 ...کسی تجربه ش داره ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 78952 بازدید | 689 پست

من از بس مامانم بد رفتار میکرد با پریودی تا دوسال پریودیمو از مادرم از خواهرم از همه پنهان کردم باورتون میشه فقط ببرید مشاوره و عادی با این داستان برخورد کنین ک وقتی برا اولین بار دخترتون پریود شد تا مرز سکته نره

کاربری برای دونفره یکیمون مجرد یکیمون متاهل و دوتا جوجه
دقیقا ۸ سال و ۲ ماه  وزن ۲۴ قد ۱۳۰

وای دختر من ۵ سال و ده ماهشه😩

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره دقیقا اگر یکم وزنن ادم  زیاد شه خیلی بد دیده میشه میگم کاش حداقل ۱۶۲ بودم

اگه وزن متعادل باشه خوبه 

خوبی قد کوتاه اینه که ادم مجبور ورزش کنه تناسب اندام داشته باشه از اونطرفم ورزش برا سلامتی خوبه

ولی خب کلش اینه که خودمون با قدمون باید کنار بیایم تا اگه کسی گف کوتوله بتونیم در ثانیه بشوریمشون بندازیمشون رو بند خشک بشه

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  
عزیزم بخدا از استرس شما منم الان برا دخترم استرس گرفتم بجا اینکه براش برنامه کودک بزاری و استرس بهش ...

اگ تو سن خودش بود خوشحال هم میشدم دخترم داره بزرگ میشه ولی این سن اخه؟؟ ۹ سالگی پریود بشه چه گلی تو سر کنم قد کوتاهی ش بماند دیگه بچگی میشه کرد ؟؟

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
اگه وزن متعادل باشه خوبه  خوبی قد کوتاه اینه که ادم مجبور ورزش کنه تناسب اندام داشته باشه از ا ...

من الان مجبورم‌کنار  بیام

ولی خب نمیخوام دخترم مثل من شه☹دوست دارم حداقل بالای ۱۶۰ شه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
من از بس مامانم بد رفتار میکرد با پریودی تا دوسال پریودیمو از مادرم از خواهرم از همه پنهان کردم باور ...

بعضی از مامانا یجوری برخورد میکنن انگار خودشون همینجوری که الان هستن  بدنیا اومدن  

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  
بعضی از اطرافیانم هستن که بدترن از پریود شدن یجوری رو مخن که نگو ان شاالله اطرافیان شما دارای شعور و ...

ن بابا من از شما بدتر ...

من الان مجبورم‌کوتاه بیام ولی خب نمیخوام دخترم مثل من شه☹دوست دارم حداقل بالای ۱۶۰ شه

دخترتون چن سالشه؟

دخترتون چن سالشه؟

۵ سال و ده ماه

اگ تو سن خودش بود خوشحال هم میشدم دخترم داره بزرگ میشه ولی این سن اخه؟؟ ۹ سالگی پریود بشه چه گلی تو ...

بفرستنش بسکتبال و والیبال خیلی تو قد تاثیر داره

اگ تو سن خودش بود خوشحال هم میشدم دخترم داره بزرگ میشه ولی این سن اخه؟؟ ۹ سالگی پریود بشه چه گلی تو ...

ببین من ۸ سینه دراوردم

همَشششش معذب بودم کسی نبینه

راحت نمیتونستم با همسنام بازی کنم 

من از بس مامانم بد رفتار میکرد با پریودی تا دوسال پریودیمو از مادرم از خواهرم از همه پنهان کردم باور ...

ن من خودم هم مث شما بودم مامانم سر سوزن درکم نکرد حتی توضیح چیزی هم نمیداد هیجی ..هزار تا درد و مریضی رد همین رعایت نکردن بهداشت گرفتم  الان حساسم رو دخترم نمیخوام مث من بشه

۵ سال و ده ماه

بعد این کرونا  سعی کنید بفرستینش بسکتبال و والیبال تو رشد قد تاثیر داره

بعد این کرونا  سعی کنید بفرستینش بسکتبال و والیبال تو رشد قد تاثیر داره

صد در صدد

من خودم‌همشش والیبال میرفتم