2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر ۸ ساله م😢 ...کسی تجربه ش داره ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 78953 بازدید | 689 پست
من ۱۰ ساله سینه م رشد کرد و ۱۱ سال و نیم پریود شدم دخترم ۲ سال از منم جلو تر عمه هاش همه دبیرستان پر ...

باید خیلی زود اقدام کنی دکترشو عوض کن آمپول میزنن به تعویق میفته دو تا از همکلاسیای دخترم کلاس چهارم علائم داشتن رفتن دکتر آمپول زدن دو سال بعد کلاس ششم پریود شدن اگه دیر ببری ولی درمان ندارا

منم 157 ام

من خیلی رو‌مخمه قدم خیلی ها

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا منکه میخگاستم سر خود برا دخترم زینک بگیرم یکی گفت سر خود نده باعث بلوغ زود رس میشه تو بزرگیش

بچه بود چون لاغر بود دکتر چند بار براش زینک نوشت نمیدونم تاثیر داشت یا نه؟؟ دکتر غدد ک میگفت ربطی نداره

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان

دکتر ک بردم‌گفت من مراجع ۳ ساله دارم که شروع علایم بلوغو داشت دارو دادیم بهش و درمان و...

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
نمیشه ک اونم باباش باید پیگیر باشیم دیگه ..اون ک نمیدونه مشکل ش چیه مجبورم ب شوهرم بگم ک فکر دکتر با ...

الان دقیق چند سالشه دخترتون?

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
دکتر ک بردم‌گفت من مراجع ۳ ساله دارم که شروع علایم بلوغو داشت دارو دادیم بهش و درمان و...

ای وای من😣

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
بچه بود چون لاغر بود دکتر چند بار براش زینک نوشت نمیدونم تاثیر داشت یا نه؟؟ دکتر غدد ک میگفت ربطی ند ...

زیر ۷ سال

سالی دوبار

ایرادی نداره

عزیزم بخدا از استرس شما منم الان برا دخترم استرس گرفتم بجا اینکه براش برنامه کودک بزاری و استرس بهش بدی بهش کمک کن مشاوره ببرش آمادش کن یجوری باهاش برخورد کنین که از سینه درآوردن و پریود شدن احساس غرور کنه درمانشم درکنارش پیگیری کن خودت الان نمیدونی ولی داری دخترتو عذاب میدی لطفا هردوتون برید مشاوره 

کاربری برای دونفره یکیمون مجرد یکیمون متاهل و دوتا جوجه
من میگم هرکی شد بشه فقط عین من کوتاه نشه

دقیقا ... ب نظرم ضربه روحی ک میخورن عوارض خیلی زیاد پریود شدن تو سن کم یعنی گند زدن به بچگی

من خیلی رو‌مخمه قدم خیلی ها

من دوس دارم قدمو 

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  
منم هم قد شمام قبلا ک لاغر بودم خوشم میومد ولی حالا ک چاق شدم میگم کاش بلندتر بودم.

اره دقیقا اگر یکم وزنن ادم  زیاد شه خیلی بد دیده میشه

میگم کاش حداقل ۱۶۲ بودم

دقیقا ... ب نظرم ضربه روحی ک میخورن عوارض خیلی زیاد پریود شدن تو سن کم یعنی گند زدن به بچگی

بعضی از اطرافیانم هستن که بدترن از پریود شدن یجوری رو مخن که نگو ان شاالله اطرافیان شما دارای شعور و شخصیت بالایی باشن

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  
وای 175 به بالا چه خبره واسه یه خانوم ؟ منکه دوس ندارم 

من ب ۱۶۰ هم راضی م ...منطورم اینه دو طرف انقد سابقه زود پریود شدن نداریم  باز بلند باشه بهتر تا زیر ۱۵۰