2777
2789
عنوان

وزن گیری نوزاد نارس

2358 بازدید | 8 پست

سلام. مامانایی که نوزاد نارس داشتین و دارین لطفا تجربیاتتون رو بگین. من دوقلوهام ۲۹ هفته به دنیا اومدن دخترم ۱۳۰۰ پسرم ۱۲۰۰ الان نزدیک ۴ ماهشونه وزنشون خوب جلو نمیره. تازه شدن ۴ کیلو. شیر خشک pdfآپتامیل میدم. قطره آهن و اسید فولیک و آد. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر منم نارس بدنیا اومد ۳۳ هفته، بهش شیرخشک نان دادم قطره اهن و مولتی ویتامین و چنتا داروی تقویتی دکترش براش تجویز کرده بود سر وقت بهش میدادم ماشالا خیلی زود پیشرفت کرد چون واقعا از دل و جون بهش میرسیدم، بچهای نارس احتیاج ب مراقبت خیلی زیاد دارن تا ضعیف نشن

آلبالوهای مامان دوستون دارم🧸🍒🐤 🍭 🌸 میرسد آن روز ک چرخ بر مدار حق بگردد💖 روزی از میان این همه درد امید می روید🧚‍♀️
پسر منم نارس بدنیا اومد ۳۳ هفته، بهش شیرخشک نان دادم قطره اهن و مولتی ویتامین و چنتا داروی تقویتی دک ...

واقعا شب و روزم شده رسیدگی به اینا دکترشونم میگه وزنشون خوبه ولی خودم راضی نیستم. احساس میکنم خیلی دیر جلو میرن. همشم دل درد دارن و کولیک میشن. خیلی گریه میکنن

واقعا شب و روزم شده رسیدگی به اینا دکترشونم میگه وزنشون خوبه ولی خودم راضی نیستم. احساس میکنم خیلی د ...

اره واقعا درکت میکنم خیلی سخته، اگه دکترشون میگه وزنشون خوبه و مشکلی ندارن پس نگران نباش، ایشالا زود بزرگ میشن🤩

آلبالوهای مامان دوستون دارم🧸🍒🐤 🍭 🌸 میرسد آن روز ک چرخ بر مدار حق بگردد💖 روزی از میان این همه درد امید می روید🧚‍♀️