2777
2789
عنوان

تورو خدا مامانا بیایید کمکم کنید خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 34 پست
عزیزم حتی شنیدم ازنظر سرعی هم درست نیست دیگه شیرخودتو نده..بهش شیر پاستوریزه بده اگه بتونی شییر گاو ...

شیر گاو میدم بهش واقعا سوره ابراهیم تاثیر داره؟اون یکی هم بیاد از حسادتش نمیزاره به اون شیر بدم مطمنم میاد میچسبه بهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا ول کن سینم نیست صبح انقدر گریه کردم بخصوص موقع خواب 

طبیعیه اولش ک بخای بگیری اگه تصمیم داری ندی دیگه ن شب بده ن روز لباسا یقه دار بپوش..بعد ی مدت از سرش میوفته..هر وخ اوند سمتت حواسشو پرت کن

من تا چن شب دخارم رو پا میخابید هروقت هم شیر میخاس بهش اب میدادم

تورو‌خدا شیر نده بهش استخوان هات بعدا درد میگیره پسر  من۷ماهش بود باردار شدم دیگه نخورد سینه ر ...

باورت نمیشه تمام استخون هام شبا تیر میکشه یه دندون سالم برام نمونده دو روزه دندونم درد میکنه لقمه رو درسته و زوری قورت میدم اینا به جهنم جیغ هاش اعصابمو خورد کرده

شیر گاو میدم بهش واقعا سوره ابراهیم تاثیر داره؟اون یکی هم بیاد از حسادتش نمیزاره به اون شیر بدم مطمن ...

اصلا حساسیت ب خرج ندع هرچی حساس تر باشی خودت اذیتی

ما اصلا انگار ن انگار خداروشکر اصصصصصصلا حسادت نکرد ب کوچیکه اصلا

شیر گاو میدم بهش واقعا سوره ابراهیم تاثیر داره؟اون یکی هم بیاد از حسادتش نمیزاره به اون شیر بدم مطمن ...

آره موقع ازشیرگرفتن دخترم خوندم خودتم سرچ کن

دیگه باید ازشیر بگیری ...خدا کمکت کنه واقعا سخته

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
طبیعیه اولش ک بخای بگیری اگه تصمیم داری ندی دیگه ن شب بده ن روز لباسا یقه دار بپوش..بعد ی مدت از سرش ...

واای آرزومه روی پام بخوابه خیلی سرتق و لج بازه هیچ رقمه از پسش نمیتونم بر بیام 

آخه پرستار میخواد برام چیکار کنه

والا منم ازاین کلمه زورم میاد،،،،اخه کدوم پرستاری دلسوزه بعدم تولین دوره زمونه بهیچکس نمیش اعتنادکرد،خیلیاباهمین قصدونیت میان یادزدی میکنن یازندگیتوبهگ میریزن یاچیزای دیگ

اینجابهشت نیست منم مجبورنیستم فرشته باشم  
والا منم ازاین کلمه زورم میاد،،،،اخه کدوم پرستاری دلسوزه بعدم تولین دوره زمونه بهیچکس نمیش اعتنادکرد ...

دقیقا بدبختی خواهرمم بچه هاش کوچیکن وگرنه میود میبردش هم من استراحت میکردم هم خوابش اومدنی عادت میکرد که بدون سیم بخوابه 

باورت نمیشه تمام استخون هام شبا تیر میکشه یه دندون سالم برام نمونده دو روزه دندونم درد میکنه لقمه رو ...

حواست ب خودت باشه منم دندونام خراب شدن الان  

منی ک یدونه دندون کرم خورده نداشتم پنج تا دندونم خراب شدن تو این وضعیت آدم میترسه بره دندون‌پزشکی

سر جیغ هاش اصلا نشنو بهش بگو وقتی  جیغ میزنی مامان متوجه نمیشه چی میگی چی میخای

مطمعن باش جواب میده

پسر کوچیکه من خیلی لجبازه هر وقت گریه کنه اصلا محل نمیدم بهش میگم گریه نکن قشنگ صحبت کن مامان متوجه بشه چی میخای،میگه مامانا متوجه نمیشن بچها چی میگن وقتی گریه میکنن؟بهش میگم آره گریه نکن من بفهمم

انقد بهش گفتم دیگه یاد گرفته  

حواست ب خودت باشه منم دندونام خراب شدن الان     منی ک یدونه دندون کرم خورده نداشتم پنج تا ...

یک سالشه متوجه نمیشه که بهش میگم سیس گریه نکن جیغ نکش،ببینم چی میخوایی ولی ادامه میده منم از حرصم میندازمش اتاق در رو هم میبندم میچشینه اونجا پاهاشو میگیره جیغ میزنه