2777
2789
عنوان

من زن عجیبیم ؟؟؟؟؟

225 بازدید | 11 پست

اصلا به ظرف و ظروف هیچ علاقه ای ندارم لباسم دوس ندارم ظرفام همش ماله جهازمه تو این هفت هشت سال ازدواج هیچی نخریدم 😑 خسیس نیستما دوس ندارم اصلا خواهرم همش میگه تو چه زنی هسی لباسم سالی دوسه بار 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ادما علایقشون فرق می‌کنه منم لباس انچنان نمیخرم ولی گوشی..........

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 

نه،هرکس یجوره ولی اگه کلا به هیچی علاقه نداشته باشی عجیبه

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

عجیب نبسی منم ب ظرفو ظردف اضافی علاقه ندارم تا وقتی ظرفای جهازم کاااامل نشکسته چیزی نمیخرم ولی لباسو دوس دارم

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..

من برعکس همه‌دخترا اصلا از عروسک و پاستیل خوشم‌نمیاد ،منم اصلا ب ظروفم اهمیت نمیدم منتها فقط روی ظروف ک نچسب هستن اسمشون یادم رقته روی اونا حساسم ک خش نیفته و خراب نشه .راستی اینم بگم دکور خونم دوستدارم خوشکل باشه ولی علاقه ای ب مدل جدید دکور خونه ندارم اصلا همون وسایلی ک اول زندگی داشتم  خیلیا هستن مدل فرش یا مبل یا مرده عوض میکنن واسه من فرقی نداره

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊