2777
2789
عنوان

من واقعا چیکارکنم از دست خواهربزرگترم

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 20 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب خواهرت بگو شاید بتونه کاری کنه  یا بگه نمیخام ازدواج کنم یا همون دوست پسرش بیاد جلو دگ

وای خواهرم خودش بزرگترین مصیبته اونسری ک دوس پسرم میخواست بیادجلو انقد گریه کرد خودشو زد مامانمم مستقیم ب دهن اون نگا میکنه

وای خواهرم خودش بزرگترین مصیبته اونسری ک دوس پسرم میخواست بیادجلو انقد گریه کرد خودشو زد مامانمم مست ...

وا:/

خب چرا دوست پسر خودش نمیاد جلو

من خودمم متاسفانه خواهر بزرگم و ازدواجی نیستم خواهرم ازدواجیه خدا رحم کنه😹

خودشم سعی میکنن هرکی برام خواستگار میاد اگ بهترینم باشه همش از چشمم بندازن ایراد بزارن برا خواهرم هرچی میمون میاد تشویق میکنن میگن خوبه دیگ برو تازه یکی برام اومد مهندس برق بود تو شرکت سایپا قدشم بلند بود خوب بود قیافش انقد بدشو گفتن بهم ک حد نداشت

وا:/ خب چرا دوست پسر خودش نمیاد جلو من خودمم متاسفانه خواهر بزرگم و ازدواجی نیستم خواهرم ازدواجیه ...

دعواشون شد کات کردن نه میره ن میزاره من برم خودشم مستقیم نه ها توروم میگ برو پشت سرم مامانمو پر میکنه 

یتی میکشمت اگ با خواهرت اینجوری کنی ک خواهرم بامن میکنع😂