2777
2789
عنوان

مامانای خرداد 94 بیاین باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 55606 بازدید | 3674 پست
سپیده 2 جون تو هفته چند رفتی سونو؟ تو سونو ساک حاملگی 6 بود ؟ غیر ساک چیز دیگه ای هم دیده میشد؟
حضرت علی(ع) میفرماید: هرکس 100 ایه از ایات قران را از هر جا که باشد قرائت کند وبعد از ان هفت بار یا الله بگوید ،اگر بر سنگی دعا کند هر اینه خداوند تبارک وتعالی ان را بشکافد.
سپیده جان روز اخر هفته پنجم از دادم خب خیالم راحت شد ممنونم
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان رها من 4 هفته و 5 روز بودم. یعنی توی هفته 5. ساک 6 میلی متر بود و دستگاه سونو 4 هفته تخمین زد که از حساب خودم کمتر بود. چیز دیگه هم نشون نداد و دکتره گفت برای دیده شدن داخل ساک خیلی زوده. باید دو هفته صبر کنی. دکترم برای 6 هفته و 4روز برام سونو نوشته. یعنی داخل هفته 7.
28 ساله ....ازدواج 3سال ...تهران... کارمند*****
معجزه ها هر روز رخ می دهند ، شاید فردا ، روز شما باشد....*****
Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
Daisypath Anniversary tickers
من درد پهلو دارم شدیییییییییییییییید شماها اینجوری نیستید؟ یکی دو روز میگرفت و ول میکرد. اما دیشب از حدودای 9 که شروع شد ساعت 2 و 3 نصفه شب به زور خوابم رفت... هنوزم درد میکنه. دورشو گرم کردم شاید براش بهتر باشه
28 ساله ....ازدواج 3سال ...تهران... کارمند*****
معجزه ها هر روز رخ می دهند ، شاید فردا ، روز شما باشد....*****
Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
Daisypath Anniversary tickers
منم امروز بی بی زدم مثبت شد خیلی زود تو چند ثانیه روز 28 پری هستم. 26 ساله/ دو تا سقط/بچه دوم/15 خرداد زایمان.ان شا الله.
دارد زمان آمدنت دیر می‌شود،    دارد جوان منتظرت پیر می‌شود،   وقتی به نامه ی عملم خیره می شوی،    اشک از دو دیده ی تو سرازیر می‌شود،      کی این دل رمیده ی من هم زهیر وار،       در دام چشم های تو تسخیر می شود،    این کشتی شکسته ی طوفان معصیت،   با ذوق دست های توست که تعمیر می شود،     حس میکنم که پای دلم لحظه‌ی گناه،     با حلقه های زلف تو درگیر می شود،   در قطره های اشک قنوت شب شما ،    عکس ضریح گمشده تکثیر می شود،     تقصیر گریه های غریبانه ی شماست     دنیا غروب جمعه چه دلگیر می شود...                           
سلام مامانای مهربون من 23 فروردین امسال نینیمو به خاطر گره خوردن بند ناف دوره گردنش از دست دادم اگه پری نیاد من مامان خرداد 94 هستم البته هنوز نمی دونم باردارم یا نه موعد پری93/07/13هست. واسم دعا کنید اکه نی نی داشته باشم همراهیتون میکنم. واسم دعا کنید.به امید دیدار المیرا*****32ساله*****20خرداد****بچه اول
وان یکادالذین کفروالیزلقونک بابصارهم لما سمعوالذکرویقولون انه لمجنون وما هو الا ذکر للعالمین....خدای مهربونم شکرت...یا امام حسین ممنونتم...بردیا ناز من تو دنیای مامی هستی...
تبریک ریحانه جون انشا... سالم بغلش میگیری
وان یکادالذین کفروالیزلقونک بابصارهم لما سمعوالذکرویقولون انه لمجنون وما هو الا ذکر للعالمین....خدای مهربونم شکرت...یا امام حسین ممنونتم...بردیا ناز من تو دنیای مامی هستی...
سلام سپیده جون
خیلی تصادفی این اتفاق افتاد تا روز اخر همه چی خوب بود من رفتم بیمارستان تا پسرمو بیارم خونه 2روز هم زنده بود تو دستگاه ولی بعد پر کشید حتما قسمت این بوده کار خداست و ما تسلیم
مرسی عزیزم و همین طور واسه تو روزای بدی بود ولی گذشت یه تجربه تلخ بود که بیشتر رعایت کنم