2777
2789

گفتم ک شوهرم مسئولیت پذیر نیس بیشتر کاراش باباش اینا میکنن فقط سره یه کاری میره دوتا بچه دارم الان چن شبه هرشب ولو هس من و بچه هام تو خونه تنهاییم فقط ی خریدی میکرد ک اونم باباش اینل همیشه میگفتن چطور وسط برج کم میارید ی ماه پولتون بدین دس ما تا براتون مدیریت کتیم شما ولخرجین شوهرم بدون مشورت من رفته پوله زیخته اونا هم قبول کردن که مسئولیت خرید خونه ما بالونا باشه حالم داره بهم میخوره همین یه کاره شوهرم میکرد که دیگ همینم نمیکنه فردا عیده کفتن ناهار بیاین میخام محلشون نزارم بچه هامم نبرم دوروزه زندگیم جهنم شده 

حرفتو گوش نمیده شما مدیریت کنی؟ 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگه میخام ببینم بابام چطوری خرج میکنه 

درآمدش چقدره ،کدوم شهر هستید؟ 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
کار خیییلی اشتباهی کرده حتما خیلی جدی با این قضیه برخورد کن و نزار تکرار بشه به هر قیمتی شده

نمیدونم چطوری رفتار کنم از دیروز تاحالا باهاش بدم  فردا هم که عیده نمیدونم قبول کنم برم خونه باباش اینا یا نه ؟

خب چیشد بالاخره یادمه تاپیک زده بودی 

ب شوهرت گفتی؟اعتراض کزدی؟؟؟چی گفت

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..

اسی بهترین تایمه که ثابت کنی پولت با نیازت یکی نیست.مگه بچه نداری کوچیک. زنگ بزن پدر شوهرت بگو موشک ۱ بسته نوار بهداشتی ۲ بسته. مرغ و گوشت و برنج و روغنم نداریم‌. شیر پاستوریزه برای زن شیر ده. میوه و کمی اجیل.بگو بخر بیار

درآمدش چقدره ،کدوم شهر هستید؟ 

۶میلیون دو و ششصد اینا میره برا قسط دوتا بچه هم داریم میگن شما ولخرجین باید پس انداز کنید با ای پوله تازه اینم بگم شوهرم سیگاریه دویس اینا میشه پول سیگاره خودش فقط بچه هامم کوچیکن یکی دوسال و نیم یکیم نوزاده 

۶میلیون دو و ششصد اینا میره برا قسط دوتا بچه هم داریم میگن شما ولخرجین باید پس انداز کنید با ای پوله ...

سه و چهارصد میمونه

تقریبا مثل مال ما 

، بذار یه ماه ببین اونا چجوری میخوان براتون خرج کنن 

به فال نیک بگیر 

از ماه بعد نذار دست به حقوق شوهرت بزنن