2777
2789
عنوان

مامانای باردار ماه های اخر بیاین اینجا دردودل

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 203 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نینو جون کدوم بیمارستان بود؟خوش بحالش بیمه ما تامین اجتماعیه خیلی بده
برای شادی روح امواتم و حاجت دلم یه صلوات میفرستی دوستم؟!!! اللهم صل علی محمد و اله محمدو عجل فرجهم....
اول 40 خیلی خوبه گلبرگ جون اگه مشکلی نداری ساناز معمولا هفته سی ونه سزمیکنن نمیدونم دکترمن چراعجله کرد آخه هفته پیش که رفتم مطب درد داشتم شاید واسه این زود وقت گذاشت. نی نی من پسره
سرم رانه ظلم خم میکند نه ترس نه مرگ ... سرم فقط برای بوسیدن دستهای تو خم می شود مادرم
من میترسم کیسه اب پاره شه یا درد زایمان بگیرم نمیخوام اینطوری شه اخه میترسم
برای شادی روح امواتم و حاجت دلم یه صلوات میفرستی دوستم؟!!! اللهم صل علی محمد و اله محمدو عجل فرجهم....
بعذاین که یه چیزاایی حس میکنم تو شکمم توهفته12 زودنیست به نظرتون؟؟ یاشاید بارذاری دوممه اینجور حس میکنم واین که هفته 12 سونو ان تی بهم گفت دختره چنددرصراحتمالش هست که درست گفته باشه

هیچی تودنیا قشنگترازاین نیست که صب چشام به روی عشقم بازبشه💏وهیچ چیزی باارزش تراز ثمره های عشقمون نیست

ساناز جون دوستم هم بیمش تامین اجتماعی بود،،،ولی منم چون خصوصی سزبالیزر میرم بیمه تکمیلی کردم خودمو ،فکرکنم بیشترهزینش رومیده،،کل هزینش،سه میلیون وششصد شده بود