دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
برای روی گاز و چدن های گاز محصولی دارید ک بدون زحمت تمیز کنه ؟ برای مبلمان روشن مخمل چی
عزیزم معمولا بهترین ماده برای تمیز کردن چدن های گاز آمونیاک که با آب مخلوط بشه و روی چدن اسپری میکنن اما چون ضرر داره استفاده ازش میتونین از اسپری چند منظوره هوم پلاس استفاده کنید https://homeplus.ir/product/homeplus-all-purpose-cleaner/
تکههای چدنی یا مشعلهای اجاق را از روی گاز بردارید و هر کدام را داخل یکی از بستههای پلاستیکی زیپدار قرار بدید. سپس دو قاشق غذاخوری آمونیاک داخل هر یک از کیسهها بریزید و زیپ کیسه را بکشید یسهها را به آرامی تکان بدهید تا آمونیاک در همهی کیسه پخش شود و روی چدنها را بگیرد. لازم نیست آمونیاک کل کیسه را پر کند تا چدنها داخل آنها غوطهور شوند. همان مقدار لازم باعث ترشح گاز آمونیاک شده و چربیها را حل میکند. بهتر است برای نشت ندادن آمونیاک کیسهها را داخت یک کیسهی دیگر بگذارید و بگذارید دو سه ساعت (یا یک شب تا صبح) همانطور باقی بمانند
برای روی گاز و چدن های گاز محصولی دارید ک بدون زحمت تمیز کنه ؟ برای مبلمان روشن مخمل چی
برای مبلمانتونم هم اول حتما با جارو برقی تمام خاک هارو بگیرین اگر بخارشو دارین یکی از بهترین روش ها استفاده از بخارشو اگر هم ندارین میتونین از محلول جوش شیرین استفاده کنید اگر لک چربی روی مبلتون هست میتونین از محلول آب و مایع ظرفشویی هوم پلاس استفاده کنید با یک تکه ابر آغشته به محلول روی لک هارو تمیز کنید فقط اول حتما روی قسمت کوچیکی از مبل که در معرض دید نیست امتحان کنید تا بعدا لکی روی مبل نمومنه
من ماشین ظرفشویی دارم اما ظرف هام خیلی براق نمیشن تمیز میشنا اما اونجوری که دلم میخواد نه شما چه محص ...
عزیزم برای ظرف های کریستالی و شیشه ای میتونین داخل ماشین از مایع جلا دهنده هوم پلاس استفاده کنید ویژگی های این محصول اینه که دارای توان بالای درخشان كنندگی ظروف كريستال، شيشه اي و استیل بوده و به عنوان مکمل خشککن ماشین ظرفشویی عمل کرده و باعث خشک شدن سریع ظروف میشود. جلا دهنده ظرفشویی هوم پلاس با جلوگيري از باقي ماندن لكه آب بر روي ظروف، از ایجاد لکههای ابرمانند پیشگیری کرده و لیوانها و ظروف شما را شفاف و درخشان میکند.