2777
2789

اینطوری کرد که دیگه حرفشم نزنم  وکاری نکنم که قانع شه .دوتا اتاق داریم یکیش خالیه گفتم میزارمش اونجا  تودوست نداری تودست وپاتم نیس گفت همین مونده گربه بیارم خونم .منم گفتم هرچی میخوای همیشه میشه خواسته های خودت همیشه زود عملی میشه ولی بمن که میرسه.. 

خیلی حیوونارو دوست دارم چیکارکنم راضی بشه بخریم ماهی قرمز عیدمون ۳ ۴ ساله زنده مونده هرروز باهاش حرف میزنم آبشو عوض میکنم چند روز پیش دیدم برعکس شده رفته کف تنگ شوهرم گفت این زنده نمیمونه منم گریم گرفته بود فقط بغضمو قورت میدادم میگفت خداوکیلی براماهی قرمز داری گریع میکنی؟🫠🥲😄 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

چیکارکنم راضی بشه بگید من حق ندارم چیزی ک میخام رو اخه بخریم ؟چند روز دیگه تولدمه 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

خیلی تنهام دارم دیوونه میشم توخونه  ۲ ۳ ماهه اقدامم کردم بچه دار نشدم 

حقیقتا من اگر بمیرم هم حیوون خونگی نمیارمبه حقوق همدیگه احترام بزارید

واس چی ؟ مشکلش چیه مگه این خودشم دوس داره پرنده واینا میگه عروس هلندی میخای بخرم 🤣🤣

تنها چیزی که میتونم بگم اینکه اول چک میکنم ببینم مرد با پت خونگی(فقط سگ) چجوری بعد تصمیم میگیرم باها ...

کار خوبی میکنی خخخ منم نمیدونم چراانقدر گارد میگیره 

کار خوبی میکنی خخخ منم نمیدونم چراانقدر گارد میگیره

کاری به اونش ندارم

در کل گارانتی ای نیست که ادم حیوون دوست قطعا ادمِ درستی باشی ولی مخالف حیوونا و حیوون ندوستا بی شک خطرناک و غیر قابلِ اعتمادن.

شما هم با این شرایط پت نیار ممکنِ اذیت بشه بعدشم همسرتون محبورتون کنه واگذارش کنید و اون طفلی اسیب میبینه.

کاری به اونش ندارمدر کل گارانتی ای نیست که ادم حیوون دوست قطعا ادمِ درستی باشی ولی مخالف حیوونا و حی ...

شوهرم برعکس حیوون دوسته  گربه رو منم دلیلشو نمیدونم جا خوردم وقتی گفت .. نه اگه مخالف باشه ک نمیتونم شوهرم اگ کلا موافق نباشه اصلاادمی نیس که بخاد بزارع بگیرم