2777
2789
عنوان

احساس میکنم دل مادر شوهرم شکست 😔😢

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 41 پست

امیدوارم به زودی طعم مادر شدن رو بچشین و خدا حاجت دلتونو بده 💟

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نماز خوندم واسه نرجس خاتون ،حاجتمو نداد😭😭😭😭

این دفعه واسه حضرت فاطمه زهرا نذر و نیاز کن . دلت آروم میشه

*- اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ .*- اَللّهُمَّ الرْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لی قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ.
ممنونم عزیزدلم😘

منم ده ساله ازدواج کردم . غریب هم هستم . ۱۸ ساعت فاصله خونه م تا خونه بابام هست . شوهرم بچه دار نمیشه . تو خدارو شکر مادرشوهرت آدم مهربون و دل رحمیه . مادرشوهر من نمی دونی چه بلاهایی سرم آورده . از دزدیدن طلاهام بگیر تا خونه ای که مال ماست ولی به اسم اونه . متاسفانه من گیر آدم های ظالمی افتادم . باز هم شما وضعت بهتره خواهر . من که دلم بدجور شکسته . فقط منتظر انتقام خدا هستم . به نظر من از پرورشگاه بچه بیار . یه دختر بیار که بعدها مشکلاتتون کمتر باشه . 

*- اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ .*- اَللّهُمَّ الرْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لی قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ.
منم ده ساله ازدواج کردم . غریب هم هستم . ۱۸ ساعت فاصله خونه م تا خونه بابام هست . شوهرم بچه دار نمیش ...

ممنونم عزیز دلم انشالله خدا صدات بشنوه و مشکلت حل بشه گلم چی بگم والا شوهرم خداروشکر آدم خوبیه ولی خیلی تنهام  احساس خفگی میکنم اره مادر شوهرم خیلی خوبه واقعا نمیدونم چطور از خوبی هاش حرف بزنم کمتر از مادرم نیست برام  

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 
منم ده ساله ازدواج کردم . غریب هم هستم . ۱۸ ساعت فاصله خونه م تا خونه بابام هست . شوهرم بچه دار نمیش ...

عزیزم شما بچه آوردین مشکل شوهرت چیه 

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 
ممنونم عزیز دلم انشالله خدا صدات بشنوه و مشکلت حل بشه گلم چی بگم والا شوهرم خداروشکر آدم خوبیه ولی خ ...

خداروشکر . خدا کنه همیشه خوب باشید 🌼🌼🌼

عزیزم شما بچه آوردین مشکل شوهرت چیه 

نه بچه نیاوردیم ولی یکی از آشناها دختر یک هفته ای آورده . ما هم قرار شده یک دوره دیگه دکتر بریم اگه دیدیم هیچ چاره ای نمونده بعد از پرورشگاه میاریم

نه بچه نیاوردیم ولی یکی از آشناها دختر یک هفته ای آورده . ما هم قرار شده یک دوره دیگه دکتر بریم اگه ...

انشالله که نی نی بیاد تو دلت همین روزا😍😘😘😘

انشالله که نی نی بیاد تو دلت همین روزا😍😘😘😘

خدا هم به شما بچه سالم و صالح بده .🌼🌼🌼😘