2777
2789

https://uupload.ir/files/vua4_img_20210314_120744_714.jpgتازه کارم اما توی سرم کلی ایده دارم، ست جغجغه و عروسک و دیوارکوب 

هر مدلی بخواین با کمترین هزینه نسبت به سایر دوستان و بالاترین کیفیت میبافم واستون 

ست یونیکورن هم موجوده

@rooya_baf طراح و بافنده ی الگوی عروسک های خاص و ژورنالی، تازه کارم رو شروع کردم ولی دست پر اومدم جلو خوشحال میشم پیج اینستام رو دنبال کنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه خوشگل😍

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  

آفرین چه تمیز حیف که خونه ندارم والا میخریدم برا دخترمم 🥰🥰

آرزومه خونم تکمیل بشه برم داخلش فرشام پهن کنم وسیله های بنجلمم بچینم بعد خودم وسط خونه ولووو شم هرکی زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 🥰🥰🥰منو خدا دقیقه نود درست کرد اینم داشت در کارگاه می‌بست بره دیگه یه تیکه گل آمد زیر پاش همینجوری یه چی سر هم کرد گذاشت تو کوره نه پولی نه قشنگی نه اندام نه شانس نه کوفت نه زهر مار هیچی صبم در کوره باز کرد دید خیلی چیا کم دارما گفت بذار بره مردم ببینن بخندن دلشون شاد بشه دیگه  شوتم کرد رو زمین حالام اینجا تک تنها هیشکی محل سگ بهم نمیده هر چی خودش صدا میزنم انگار نه انگار شما پولی مالی قشنگی اضافه نداری بهم بدی حیرونم ناموسا🦙🦙😯😯😯
اون سبز آبی که لول شده چیه؟

عزیزم دیوارکوب اتاق کودک هست

@rooya_baf طراح و بافنده ی الگوی عروسک های خاص و ژورنالی، تازه کارم رو شروع کردم ولی دست پر اومدم جلو خوشحال میشم پیج اینستام رو دنبال کنید 
خیلی خوووووشگل هزینه رو هم اعلام کنید لطفا

عزیزم نگاهتون زیباس، کاموای ترک یارن آرت 300ت قیمت ست کاملش

آفرین چه تمیز حیف که خونه ندارم والا میخریدم برا دخترمم 🥰🥰

ای جونم مدلهای دیگه زیاد دارم، یونیکورن های سایز بزرگ که خودم الگوش رو طراحی کردم

قشنگه قیمتش چنده؟

عزیز دلم ست کامل 300ت کاموای ترک یارن آرت جینز