2777
2789
عنوان

تیر 91 میای بغلم ایشالله.

| مشاهده متن کامل بحث + 1078876 بازدید | 24360 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان خوبید؟ جیگراتون خوبن؟ الی جون بلا دور باشه، مریضی بچه‌ها خیلی سخته، ایشالا وزنس برمیگرده نگران نباش

***مهراوه من***

من پرشکوه ترین سروده های عالم را ، در ستایش تو - ای دختر آفتاب- خواهم سرود. (دکتر شریعتی)

پک تزیینات و پذیرایی 20نفره تولد با *عکس و اسم کودک شما*,فقط 99تومان ریسه اسم ریسه تولدت مبارک فلش به طرف تولد آویز خوش آمدین (دوتکه) کارت نوش جان برای میز تاج برگه یادگاری لیبل نوشابه خانواده (4عدد) نی (20عدد) چنگال (20عدد) کارد (20عدد) بشقاب (20عدد) لیوان (20عدد) عدد تولد کارت دعوت (10عدد) تاپر تزیین غذا (5عدد) کارد و کفگیر کیک فقط 99تومان محدودیتی درانتخاب تم وجود ندارد. برای هماهنگی تماس بگیرید 09362147690 نمونه کارهای ما در http://shahrnoosh92.blogfa.com/
طراح و مجری تم های تولد,کوکی های هماهنگ با تم http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=25364 "واتساپ,هایک,تلگرام,...09362147690"
سلاممممممم دوست جونیااااااااااا خوبید؟ منو یادتونه ؟ المیرا مامان ارشیا ؟ دلم براتون تنگ شده بود. عاطی و آتنا خوبید؟ مامان مهراوه زرنگ دومی رو هم آوردی ؟ آفرین . من ولی فعلا دانشجو شدم دوباره! با کار و درس و بچه فعلا به دومی فکر هم نمی کنم !!!!! :( دوست جونیا کیا بچشون رو می برن مهد کودک؟ کجا می برید ؟ کسی هست سمت غرب تهرون مهد کودک خوبی رو بشناسه ؟ ارشیا 7 ام تیر سه ساله میشه ، میخوام دیگه بذارمش مهد کودک ! راستی پسر بچه هاتونو از پوشک گرفتین؟ خیلی طول می کشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بوسسسسسسسس :*
سلاممممممممممممممممممممممم خوبین دوست جونااااااااااااااااااااااااااااا شیماااااااااااااااااااا مبارکه شدی مامان دو فرشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ زود باش بگو من منتظرمممممممممممممممم آیدا جان خدا فرشته هاتو برات حفظ کنه خیلی خوبه که الان دیگه مثل من دغدغه فکری نداری برای دومی
سلام دوستان، خوبید؟ مبارکه شیما جون، ایشالا بسلامتی بیاد بغلت. تینا جون تو هم بجنب دیگه، تا دومی بیاد دخترت ۴ساله شده

***مهراوه من***

من پرشکوه ترین سروده های عالم را ، در ستایش تو - ای دختر آفتاب- خواهم سرود. (دکتر شریعتی)

چه خبرا خیلی وقته ازتون خبر ندارم نی نی های گلتون خوبن؟ کسی بعدیو نیاورده؟ من هنوز دخترم رو از پوشک نگرفتم تیر امسال میشه سه سالش چکار کنم کمکم می کنید اصلا قبول نمی کنه
مبارکه شیما جون ...دخمل دار شدن هم مبارکه شوهرمنم دوست داره دومی پسر بشه که به قول خودش جنسمون جور باشه........... آیدا واقعا شرایطشو ندارمممممممممم بعضی وقتا می گم بچم تنها میمونه..بی کس و کار............ولی واقعا نمی تونم به این نتیجه بسم که می تونم فعلا........... شاید سال دیگه بشری جان من 4ماهی میشه که از پوشک گرفتم دختر منم اصلا زیر بار نمی رفت ولی خوب من پر رو تر شدم از رو نرفتم اصلا کثیف کاری نمی کردولی نمیگفت خودم باید زود زود می بردمش الان یک ماهی میشه که دیگه خودش کامل میگه