2777
2789
عنوان

تیر 91 میای بغلم ایشالله.

| مشاهده متن کامل بحث + 1078876 بازدید | 24360 پست
سلامممممممممممممم ممنون شیما جونم ما خوبیم شکر ...شما خوبین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حسین جونم خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ما همچنان پروژه شکست خورده پوشک رو داریمممممممممم 2روزه دیگه شیشه شیر آیشین رو ندادم....دودلم چون وزنش یکم زیاد شده می ترسم شیشه اش قطع بشه شیر نخوره بازم وزن کم کنه بچم شده 11.5 کیلو خدایا تولدش به 12.5برسه انگار همه دنیا رو به من دادی
پبو نی نی دار شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آیدا الان تو مرخصی زایمانه به به چه روزهای شیرینی خوش به حالش سارا جان همه بچه ها که یک مدل نیستن دخترت مامانیه دیگه خودتو اذیت نکن آتناااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا و شیماااااااااااااااااااااااااااااااااا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیو مبارکه ماشالا چه زود بار اول من که مطمینم به روز بخوام اقدام کنم چندماه حداقلش منتظر میمونم وگر ایشالا که نی نیت اول سالمه بعدم پسره تیتر بتات که پایین بوده این نشونه خوبیه تینا جونپ ایشالا شمام هرچع زودتر توی چروژه پوشک گیرون پیروز میشی.
رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...
پیو جون یه چیزی مینویسم نخندیا.. توی نت سرچ کن دعا برای پسر شدن جنین..... خوندنشون بی ضرر نیست .میدونم که الان لقاح انجام شده و جنسیتش مشخصه .
رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...
مرسی شیما جون. والا سر آرمیتام تام همینقدر بود. من دیگه سعی می کنم بهش فکر نکنم و از بارداریم لذت ببرم. هرچی خدا داد راضی هستیم... و شاکر.....
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
پیو جون بهترین کار رو انجام میدی ولی به شخصه اعتقاد دارم که اگر یه دختر داشته باشیم باید حتما جفت بشن دختر خواهر میخواد
عاطی جون ماشالله چقدر عکس پسرت با نمکه جیگر خاله ....بچه هایی که تو گروه واتساپ هم هستین به دوستای بی معرفت دیگه هم بگید یه سر بزنن...دلم برا همشون تنگ شده..چه روزای خوبی بود اونموقع که همه اینجا بودن
سلاممممممممممم دوستای عزیزم شیما...آتناااااااااااااااااااااااا ...بهاری....عاطی ...و بقیه دوستان بابا بیاین از خودتون یک خبر بذارین بالاخره پروژه پوشک ما تموم شد و الان 10روزه که پوشک بای بای کردیم ..اونم هم تو خونه ..هم بیرون..هم شب همش یجااااااااااااااا